Teodor Meleșcanu s-a înscris în ALDE

Teodor Meleșcanu s-a înscris miercuri în Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), motivându-și alegerea prin faptul că ALDE este "singurul" partid liberal din România.

"Am ales să mă alătur Alianței Liberalilor și Democraților deoarece consider că este singurul partid liberal din România în acest moment, mai ales că ALDE este un partid liberal recunoscut la nivel european. Mă simt legat sufletește de ALDE, mai ales prin prisma prieteniei vechi pe care o am cu Guy Verhofstadt și Graham Watson", a precizat Meleșcanu, citat de ALDE într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Potrivit lui Meleșcanu, activitatea sa din cadrul administrației guvernamentale este doar "o paranteză", pe care a venit momentul să o încheie. "Apreciez faptul că ALDE este singura formațiune politică care s-a plasat în opoziție față de actuala guvernare", a susținut el.

Teodor Meleșcanu a deținut de două ori funcția de ministru de Externe — în guvernele Văcăroiu și Ponta, pe cea de ministru al Apărării Naționale — în Guvernul Tăriceanu și a fost senator de Prahova. Meleșcanu a deținut și funcția de director al Serviciului de Informații Externe și, ulterior, pe cea de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului Victor Ponta.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor