Timişoara: Tânăr în stare gravă după ce şi-a dat foc în faţa apartamentului fostei sale iubite

Timişoara: Tânăr în stare gravă după ce şi-a dat foc în faţa apartamentului fostei sale iubite

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Timişoara a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce şi-a dat foc în faţa apartamentului în care locuieşte fosta sa iubită.

Duminică noapte, tânărul a mers la locuinţa din Timişoara a fostei sale iubite şi a încercat să se împace cu fata de care se despărţise în luna august. După ce a văzut că nu este primit în casă, acesta şi-a dat foc în faţa apartamentului tinerei.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, vecinii care au auzit zgomote pe casa scării au ieşit şi au încercat să îl ajute pe tânăr, aruncând apă şi pături pe el, pentru a stinge focul, însă acesta s-a dezbrăcat şi a fugit pe scări, ieşind din bloc.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe.

Tânărul, care a suferit arsuri grave pe faţă şi pe mâini, s-a întors la scurt timp la faţa locului, pentru a primi îngrijiri de la cadrele medicale de pe ambulanţă, el fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Şi mama fetei a avut nevoie de ingrijirea medicului de pe ambulanţă, fiind în stare de şoc.

Femeia le-a spus poliţiştilor că fiica sa s-a despărţit de tânărul de 26 de ani în luna august şi că de atunci acesta încearcă să se împace cu ea şi că o ameninţase că în caz contrar se va sinucide.

Tânărul de 26 de ani şi fosa sa iubită sunt surdo-muţi.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu