Un alt acționar de la clubul Colectiv, Paul Gancea, reținut de procurori

Un alt acționar de la clubul Colectiv, Paul Gancea, reținut de procurori

Paul Gancea, un alt acționar de la clubul Colectiv, a fost reținut luni seară, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General. După aproape șase ore de audieri, Paul Gancea a fost scos din sediul Parchetului General având cătușe la mâini și a fost urcat într-o mașină a Poliției.

Este cea de a doua reținere în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, după ce Alin George Anastasescu , acționar la același club, se află deja în Arestul Poliției Capitalei.

În sediul Parchetului este audiat în continuare Costin Mincu, al treilea acționar al clubului.

Cei trei au fost aduși luni cu mandat la Parchet, pentru a fi audiați în calitate de suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În dosarul care are ca obiect incendiul produs în clubul Colectiv din București, sub coordonarea procurorilor Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, echipe mixte formate din ofițeri de poliție, experți criminaliști, specialiști pirotehniști continuă cercetarea la fața locului, precum și audierea persoanelor în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia