Veste importantă pentru clienţii Cosmote

Veste importantă pentru clienţii Cosmote

Cosmote România îşi extinde reţeaua 4G / FOTO: pixelulalbastru.ro

Potrivit sursei citate, noul spectru anunţat de către companie permite viteze de descărcare de până la 150 Mbps şi viteze de încărcare de până la 50 Mbps.

În urma intrării în vigoare a licenţelor în noul spectru începând cu data de 6 aprilie, operatorul telecom menţionează că reţeaua 4G pe care o pune la dispoziţie în acest moment a ajuns la 90% din teritoriu şi populaţie în Bucureşti, precum şi în alte 19 oraşe, acoperind aproximativ 40% din locuitorii mediului urban.

Alături de Capitală, tehnologia de generaţia a 4-a este prezentă în Bacău, Botoşani, Brăila, Predeal, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Bragadiru, Jilava, Otopeni, Baia Mare, Piatra Neamţ, Buşteni, Ploieşti, Sinaia, Satu Mare şi Suceava.

De asemenea, capacitatea reţelei pentru 300 Mbps este testată, în prezent, de Cosmote.

Cosmote România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi, la data de 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, compania a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.

Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi. AGERPRES

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”