VIDEO/HOȚI la HOȚ

VIDEO/HOȚI la HOȚ

Valentin Popescu, directorul executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, si-a gasit vineri dimineata masina, o limuzina Mercedes E - Class pe butuci, cu toate cele patru roti lipsa, transmite news-mehedinti.ro. Valentin Popescu este fiul lui Constantin Popescu, presedintele PSD Orsova retinut anul trecut in dosarul baronului de Mehendinti, Adrian Duicu.

Potrivit presei locale, autoturismul de lux era parcat in fata locuintei directorului, pe strada Alion din municipiul Drobeta Turnu Severin. Se pare ca furtul s-ar fi produs imediat dupa ora 04.00 dimineata. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, Nicolae Lohon, s-a inregistrat o sesizare in acest caz si se cauta suspectii. De asemenea se va intocmi si un dosar penal pentru furt calificat.

 Tatal lui Valentin Popescu, Constantin Popescu, presedinte al filialei Orsova a PSD din anul 2011 si cunoscut drept un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, detine societatea Floricola, care asigura serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare in municipiul Orsova, printr-un contract de concesiune incheiat in 2006 pentru 25 de ani. Potrivit declaratiei de avere, Valentin Popescu este si el actionar la Floricola. De asemenea, firma asigura si salubrizarea la Orsova, tot in baza unui contract de concesiune pentru 25 de ani.

Surse din Consiliul Local Orsova au declarat corespondentului MEDIAFAX ca acuzatiile aduse liderului PSD Orsova in acest dosar sunt legate de o achizitie de teren care se afla in domeniul public, in suprafata de peste 5.000 metri patrati, in zona Coramnic din Orsova. Astfel, Constantin Popescu ar fi cumparat acest teren la un pret de sapte euro metrul patrat, in conditiile in care pretul pietei in zona respectiva ar fi fost de peste 40 de euro metrul patrat. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Local Orsova.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis