Zeci de persoane duse la audieri în urma a 40 de percheziţii făcute în judeţul Constanţa

Zeci de persoane duse la audieri în urma a 40 de percheziţii făcute în judeţul Constanţa

Poliţiştii constănţeni au adus la audieri 30 de persoane bănuite de furturi din locuinţe şi de infracţiuni economice, în urma a 40 de percheziţii făcute joi în judeţul Constanţa, mai multe bunuri şi bani, între care 300 de grame de aur şi peste 10.000 de euro, provenite din furturi, fiind recuperate.

Potrivit Poliţiei Judeţene, peste 150 de poliţişti ai Serviciului Poliţiei de Transporturi Maritime din IGPR şi ai IPJ Constanţa au făcut, joi, 40 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe şi de infracţiuni economice.

Astfel, au fost făcute 28 de percheziţii la persoane suspectate de furturi din locuinţe, cinci percheziţii într-o cauză economică privind credite bancare obţinute cu documente false şi şapte descinderi într-o cauză economică, pe linie de evaziune fiscală. Au fost vizate peste 30 de persoane bănuite că în cursul acestui an ar fi comis mai multe infracţiuni economice şi contra patrimoniului.

În urma percheziţiilor au fost ridicate peste 300 de grame de bijuterii din aur, documente de evidenţă contabilă, extracontabilă, 11.000 de euro şi 6.451 de lei, 60 de aparate electronice şi electrocasnice, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi mai multe contracte cu diferite case de amanet din Constanţa.

Cei 30 de suspecţi, bănuiţi de furt, furt calificat, tăinuire, înşelăciune sau de evaziune fiscală, au fost duşi pentru audieri la sediul celor două unităţi de poliţie, în acest moment ancheta fiind în desfăşurare.

Prejudiciul preliminar este estimat la peste 100.000 de lei.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 VIDEO Cine este Turku, interlopul cu grenadă și pistol care a chemat poliția să-l aresteze

3 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

4 CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe președintele Iohannis

5 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești