„Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

„Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

Mihai Bendeac a acceptat în cele din urmă să participe la poadcastul lui Cătălin Măruță și a făcut declarații incendiare despre vedetele din România.

Actorul are o slăbiciune pentru Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D.

Bendeac a afirmat că are fantezii sexuale cu moderatoarea de la postul deținut de turcii de la Dogan.

"Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!", a spus Bendeac la poadcastul lui Măruță.

Juratul de IUmor a dezvăluit amănunte picante despre relațiile sale de iubire din viața sa.

"Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative.

Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile.

Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a mai zis el", a mai declarat Bendeac.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...