Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc s-a destrămat. Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație.

Confirmarea despărțirii-bombă vine chiar de la Cristi Boureanu care a declarat pentru national.ro că s-a terminat!

Cristian Boureanu: „A fost frumos, dar s-a terminat”

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician.

Vestea separării cuplului Cristi Boureanu-Laura Dincă este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

Povestea de dragoste dintre Cristi și Laura a început în 2015, după o perioadă grea traversată de fostul politician (divorțul de Valentina Pelinel). În 2018, Laura și Cristi s-au logodit, visând la o familie cu mulți copii. Subiectul „căsătorie” a fost tot timpul pe buzele îndrăgostiților, însă problemele ivite pe parcurs au făcut ca nunta să tot fie amânată. Acum, cei doi se văd nevoiți să aleagă drumuri diferite, lăsând în urmă amintiri frumoase, situații neprevăzute cărora le-au făcut față împreună, dar și destule întrebări cu privire la separarea bruscă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa