Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului cu doi morţi, provocat de Daniel Chiţoiu. Principala ipoteză pe care merg anchetatorii

Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului cu doi morţi, provocat de Daniel Chiţoiu. Principala ipoteză pe care merg anchetatorii

 Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului cu doi morţi, provocat de Daniel Chiţoiu. Principala ipoteză pe care merg anchetatorii.

 Principala ipoteză pe care se merge în ancheta privind accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu este că fostul ministru vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Fostul ministru va fi audiat după 1 ianuarie.

Pentru că este în continuare internat, Daniel Chițoiu nu a fost până acum audiat. Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a ministrului după ce fotografii cu el mergând pe propriile picioare au fost făcute publice.

Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.

Pe 26 decembrie, el a fost implicat într-un accident pe DN 7, în județul Argeș soldat cu doi morți. Polițiștii au stabilit că autoturismului condus de Chițoiu ar fi intrat pe conterasens și așteaptă rezultatele expertizei tehnice. SURSA: Digi24.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

2 Așa o fi?

3 Zvon...

4 TOP 50 cei mai bine plătiți sinecuriști ai României!

5 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?