1 Decembrie: Ceremonie militară și religioasă, depuneri de coroane, la Mormântul Ostașului Necunoscut

1 Decembrie: Ceremonie militară și religioasă, depuneri de coroane, la Mormântul Ostașului Necunoscut

Zeci de coroane și jerbe de flori au fost depuse, joi, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

 

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului, ținută de un sobor de preoți militari de la Brigada 30 "Mihai Viteazul".
La Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol au fost prezenți consilierul prezidențial Ion Oprișor, senatoarea Ecaterina Andronescu, generali ai Armatei Române, militari veterani și veterani de război, reprezentanți ai asociațiilor veteranilor de război, alte cadre militare și invitați.

Manifestarea s-a încheiat cu pasul de defilare al militarilor, în acordurile muzicii de fanfară intonată de Garnizoana "Mihai Viteazul".

Au fost depuse coroane de flori din partea Președinției, Senatului, Camerei Deputaților, Guvernului, Ministerului Apărării Naționale, a Ministerului Administrației și Internelor, a SRI, SIE, STS și SPP, a Corpului Diplomatic, a Curții Constituționale, a Înaltei Curții de Casație și Justiție. Au mai depus coroane de flori reprezentanți ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război, Ministerului Justiției, Prefecturii Capitalei, Primăriei Capitalei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?