1 Decembrie: Ceremonie militară și religioasă, depuneri de coroane, la Mormântul Ostașului Necunoscut

1 Decembrie: Ceremonie militară și religioasă, depuneri de coroane, la Mormântul Ostașului Necunoscut

Zeci de coroane și jerbe de flori au fost depuse, joi, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

 

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului, ținută de un sobor de preoți militari de la Brigada 30 "Mihai Viteazul".
La Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol au fost prezenți consilierul prezidențial Ion Oprișor, senatoarea Ecaterina Andronescu, generali ai Armatei Române, militari veterani și veterani de război, reprezentanți ai asociațiilor veteranilor de război, alte cadre militare și invitați.

Manifestarea s-a încheiat cu pasul de defilare al militarilor, în acordurile muzicii de fanfară intonată de Garnizoana "Mihai Viteazul".

Au fost depuse coroane de flori din partea Președinției, Senatului, Camerei Deputaților, Guvernului, Ministerului Apărării Naționale, a Ministerului Administrației și Internelor, a SRI, SIE, STS și SPP, a Corpului Diplomatic, a Curții Constituționale, a Înaltei Curții de Casație și Justiție. Au mai depus coroane de flori reprezentanți ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război, Ministerului Justiției, Prefecturii Capitalei, Primăriei Capitalei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS