17 medici de la UPU-SMURD al Spitalului Floreasca au demisionat

17 medici de la UPU-SMURD al Spitalului Floreasca au demisionat

Un număr de 17 medici de la Departamentul UPU - SMURD al Spitalului de Urgență Floreasca au demisionat miercuri.

"Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU — SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni", a declarat, pentru AGERPRES, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.

Potrivit unor surse medicale, actualul manager de la Floreasca, Constantin Păun, ar avea o viziune "aparte" legată de activitatea medicilor "din afara spitalului, adică de la SMURD", el considerând că nu trebuie să aibă legătură cu unitatea medicală. "A încercat în diverse moduri ca această activitate să fie limitată, sub diverse pretexte", au spus aceleași surse.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu