6 secrete despre Melania Trump care au ieșit la iveală după lansarea biografiei ei neautorizate

6 secrete despre Melania Trump care au ieșit la iveală după lansarea biografiei ei neautorizate

6 secrete despre Melania Trump care au ieșit la iveală după lansarea biografiei ei neautorizate.

Cand vine vorba de Prima Doamna a Statelor Unite, teoriile publicului si presei abunda. Dintre toate, una este comuna: oamenii cred ca Melania Trump este o prizoniera a propriei casei si a propriului statut.

Ca membra a corpului de presa al Casei Albe concentrata mai ales pe evolutia Primei Doamne, corespondenta Kate Bennett isi impartaseste propriile teorii intr-o biografie neautorizata intitulata "Free, Melania".

Cartea nu include o explicatie a virgulei din titlu si nu mentioneaza aproape nimic despre Barron, fiul de 13 ani pe care Melania il are cu Donald Trump. Chiar si asa, "Free, Melania" ofera o perspectiva interesanta asupra vietii Primei Doamne la Casa Alba.

Iata cateva secrete despre Melania Trump, care ies la iveala odala cu lansarea biografiei neautorizate

Nu exista coincidente atunci cand vine vorba de alegerile vestimentare ale Primei Doamne

"Dupa ce am urmarit-o o buna perioada de timp, am observat ca fiecare articol vestimentar pe care il poarta are un sens pentru ea", scrie Bennett.

In primul rand, bluza roz cu funda pe care a purtat-o la dezbaterea din octombrie 2016, dupa lansarea casetei in care sotul ei se lauda ca a atins indecent diferite doamne si domnisoare.

Apoi, pantalonul alb imbracat la State of the Union 2018. Bennett scrie: "Am o teorie conform careia, cand sotii Trump se cearta, Melania poarta haine barbatesti - pentru ca lui Donald ii place sa vada femei in tinute mulate, feminine, provocatoare si vrea sa-l enerveze."

Despre relatia cu fiica ei vitrega, Ivanka

"Cordiala, dar nicidecum apropiata", este modul in care o descrie Bennett dupa ce a petrecut timp alaturi de ambele femei.

Corespondenta CNN sustine ca Melania e deranjata de faptul ca este prezentata in presa drept "o sotie-trofeu", care nu face decat sa completeze imaginea lui Trump, pe cand Ivanka e descrisa drept "o mama si o femeie de cariera priceputa”.

"Fii cel mai bun" este o initiativa-fantoma

Melania a sustinut inca de la inceputul mandatului lui Donald Trump ca va porni o campanie nationala, "Fii cel mai bun", in care sa trateze problema hartuirii cibernetice in randul copiilor.

"Pana in prezent, initiativa nu are un cadru, o cronologie sau o directia clara de comunicare pentru publicitate... Este putin probabil ca acesta sa aiba vreodata impactul campaniei Let's Move a lui Michelle Obama sau a lui Just Say No a lui Nancy Reagan."

Internarea Melaniei in spital nu a fost o gluma

Potrivit unor surse de incredere, "problema medicala a Primei Doamne a fost serioasa, iar aceasta a fost la un pas sa-si piarda rinichiul".

"A avut dureri mari inainte de operatie si au existat temeri ca, daca recuperarea nu ar fi fost atenta si extinsa pe termen lung, rinichiul ar fi trebui scos", scrie Bennet.

Melania Trump si Karen Pence nu sunt apropiate

Bennett isi aminteste ca sotia vice-presedintelui sta adesea in avion unde sunt asezate echipele de asistenta. Prima Doamna nu a adus-o niciodata pe doamna Pence in cabina ei spatioasa si nici nu si-a dat jos pantofii cu toc in preajma ei, facand-o sa para o "pitica" in poze.

Prima Doamna are o camera proprie la Casa Alba

In timp ce Presedintele doarme in dormitorul principal de la al doilea nivel al resedintei, doamna Trump detine un apartament de la etajul al treilea, ocupat anterior de mama lui Michelle Obama, Marian Robinson. Pe langa dormitor, Melania are si o "camera glam", unde isi face parul si machiajul si o sala de sport privata cu aparatura pentru Pilates. SURSA:  peroz.ro

Foto: Getty Images



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro