A făcut și Aurescu un lucru bun, l-a dat afară din MAE pe băiatul fostului general DIE Ion Marin

A făcut și Aurescu un lucru bun, l-a dat afară din MAE pe băiatul fostului general DIE Ion Marin

La unul din termenele procesului în care Liviu Dragnea era judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, jurnalistul Mălin Bot a reclamat la poliție că a fost lovit și împins de Cezar Cătălin Marin. Acesta a fost amendat de poliție cu 200 de lei, conform procesului verbal pe care chiar el l-a transmis spre publicare către FLUX 24. Din CNP-ul consemnat pe procesul verbal transmis de Marin către Flux 24 rezultă că acesta era una și aceeași persoană cu directorul general adjunct din MAE și fiul fostului general DIE Ion Marin, dezvăluie Curentul .

Fiul fostului securist era șomer când PSD l-a uns adjunctul lui Cătălin Harnagea și el numit director general în MAE tot de PSD. Marin a absolvit după 40 de ani Universitatea Spiru Haret. Vezi AICI CV-ul său submediocru.

În urmă cu trei ani am dezvăluit cum și-a falsificat Marin declarația de avere dar așa cum ne-a obișnuit, ANI nu se atinge de șmecheri și așteaptă ca răspunderea să se prescrie.

Pe 1 septembrie, Cezar Marin a fost demis de Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, din funcția de director general adjunct al RoAid. Începând cu luna mai, Marin a fost într-un concediu medical prelungit și nu a putut fi concediat. Surse din MAE susțin că de când președintele CNAS a schimbat procedura de acordare a concediilor medicale, acestea se acordă mult mai greu și lui Marin nu i-a mai fost prelungit concediul. Imediat ce s-a întors la serviciu, Marin a fost concediat.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro