A fost inventată bicicleta cu roți pătrate. Cum funcționează VIDEO

A fost inventată bicicleta cu roți pătrate. Cum funcționează VIDEO

Specialiștii unui canal de divertisment, numit „The Q”, au inventat bicicleta funcțională cu roți pătrate, relatează Daily Mail.

Rămâne neclar cât a costat construcția bicicletei. Foto Captură video YouTube

Vă rugăm să faceți cunoștință cu o bicicletă aproape normală, dar cu o singură modificare - roți pătrate!", se arată în descrierea videoclipului.

Acest concept este pe deplin funcțional și puteți merge pe bicicletă”, mai menționează specialiștii.

În clipul video, membrii echipei „The Q” pot fi văzuți în timp ce realizează cadrele pentru roți, sudând stâlpi metalici pentru a compune un pătrat. Ulterior, au realizat și spițele, care au rol estetic, fiindcă roțile sunt prevăzute cu șine care se mișcă atunci când biciclistul pedalează.

Crearea și instalarea roților pătrate pe o bicicletă a fost unul dintre cele mai nebunești proiecte pe care le-am construit vreodată”, a precizat The Q.

Videoclipul a atras o atenție uriașă în online, având 1,9 milioane de vizualizări la momentul redactării acestui articol.

Internauții și-au exprimat părerile. Iată ce au spus: „Wow, această bicicletă cu roți pătrate este o adevărată dovadă a puterii creativității și a inovației!", a scris un internaut.

„Felicitări creatorilor pentru ingeniozitatea și spiritul lor îndrăzneț!", a declarat un altul.

Rămâne neclar cât a costat construcția bicicletei sau dacă aceasta va fi pusă vreodată în vânzare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”