A început? Doi INFORMATORI din PRESĂ dați în gât pe Facebook!

A început? Doi INFORMATORI din PRESĂ dați în gât pe Facebook!

A început marea și anunțata dare în gât a informatorilor din presă? Jurnalistul Ronald Cătălin Pena de la Evenimentul Zilei îl acuză într-o postare pe Facebook pe Ovidiu Marincea, consilierul directorului SRI și purtător de cuvânt al contraspionajului românesc, că ar fi fost informator al Poliției Capitalei.

Pena nu dă însă alte detalii.

Ovidiu Marincea a fost numit consilier al Directorului SRI incepand din august anul trecut si coordonează comunicarea publica a Serviciului, informa în 17 august 2015 un comunicat al SRI.  

Anterior acesta a fost jurnalist la Realitatea TV.

"Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului", declara la aceea vreme directorul SRI, Eduard Hellvig. "Consider ca prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a intitutiei catre cetateni", spunea Hellvig.

Celălalt personaj despre care Pena aduce vorba este Alexandru Cumpănașu, președintele AID, omul de casă al Ministerului de Interne sub toți miniștrii. El colaborează acum la site-ul de casă al serviciilor. Dar, ce să vezi, face o emisiune și la Realitatea TV... „Apropo, de cel mai prost turnător din breaslă, Cumpănașu de unde încasează???”, întreabă Cătălin Pena cu subînțeles...
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…