A murit Andrei Gheorghe. Avea doar 56 de ani

A murit Andrei Gheorghe. Avea doar 56 de ani

A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. El a fost găsit mort în propria locuinţă. La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie. La această oră, membrii familiei și cei apropiați sunt în stare de șoc. 

Omul de radio și televiziune a fost găsit de îngrijitorul care se ocupa de casă. El a fost cel care a sunat la 112, în jurul orei 22.15, după cum a confirmat poliția.

Andrei Gheorghe a murit. Oamenii legii a deschis dosar de moarte suspectă.

Poliția a confirmat în direct la Antena 3 decesul lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a murit.  Andrei Gheorghe s-a născut pe. 14 ianuarie 1962, în Lipețk. Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

 Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" și reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraș", însoțit de un CD audio.

Omul de televiziune Florin Călinescu a reacționat în fața acestei tragedii și și-a amintit de omul de cultură cu o voce aparte și un destin aparte. "E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Căutam oameni pentru PRO TV, am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta", a declarat Florin Călinescu, la Sinteza Zilei.

Protagonist a multe momente memorabile, Andrei Gheorghe va rămâne în amintirile multora pentru o secvență televizată, unde nu el a fost protagonistul. Fostul premier Emil Boc cade, în direct, la Antena 1.

Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj postat de realizator pe pagina sa de Facebook datează de pe data de 19 februarie, iar omul de media anunța ca s-a întors, după ce pagina de Facebook îi fusese suspendată.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Așa o fi?

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

5 Sebastian Lăzăroiu: Greva de la STB miroase urât / Ce s-ar ascunde în spatele acțiunii clocite de apropiatul Gab…