A revenit CENZURA!

A revenit CENZURA!

Telejurnalul televiziunii publice a ignorat complet manifestaţiile de vineri. În schimb, a amintit de cele din Ungaria si Italia.

Jurnalul de la ora 20.00 de pe TVR 1 nu a inclus nicio informaţie despre manifestaţiile de solidaritate cu diaspora ale cetăţenilor din Cluj, Timişoara, Bucureşti, Iaşi, Arad, Oradea, Craiova, Slatina, Roman, Galaţi s.a. Deşi a avut o corespondenţă live din Timişoara chiar în timpul manifestaţiei, producătorii Telejurnalului au preferat o ştire despre cazul unor copii intoxicaţi cu sarmale. Pe parcursul emisiunii de ştiri au fost amintite însă manifestaţiile antiguvernamentale din Ungaria si Italia.

De altfel, nici radioul public nu a menţionat în ştirile de seară manifestaţiile.

Pe TVR 2, în Ora de ştiri de la orele 22.30, a fost difuzată o ştire cu imagini din mai multe oraşe sub titlul "Campania se termină în stradă. Mii de oameni din marile oraşe solidari cu românii din diaspora". Sursa  Branduşa Armanca HotNews.ro

În realitate, fiecare dintre voi ştie pentru ce a ieşit în stradă şi, mai ales, ce simte. Restul ar fi doar cuvinte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!