Aceasta este limuzina blindată în care circulă Putin

Aceasta este limuzina blindată în care circulă Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, călătorește într-un bolid blindat, care l-ar proteja chiar și de un atac cu bombă sau dacă mașina s-ar scufunda.

Cu o valoare de 1.308.900 dolari, bani asigurați din bugetul de stat, bolidul Aurus Kortezh are un motor V8 de 4,4 litri și o lungime de 7 metri.

Limuzina are anvelope run-flat (proiectate să reziste la efectele deflației atunci când sunt perforate), sticlă armată de 6 cm, un sistem de compresie a aerului pentru a proteja împotriva atacurilor cu gaz, blindaj și o ieșire de urgență prin portbagaj.

Mașina poate recunoaște semnele rutiere și își poate limita viteza, iar când intră într-o coliziune mută automat scaunele pasagerilor într-o poziție mai sigură, strânge centurile de siguranță și închide ușile și geamurile.

Bolidul a fost construit la institutul auto de stat NAMI din Moscova și realizat din piese produse în Rusia, potrivit Știrile Pro TV .



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?