Adevărul despre meciul de box al lui Mike Tyson filmat, în 1995, de un „călător în timp” cu un smartphone VIDEO

Adevărul despre meciul de box al lui Mike Tyson filmat, în 1995, de un „călător în timp” cu un smartphone VIDEO

S-a spus ani întregi că un „călător în timp” a asistat la meciul dintre legendarul boxer Mike Tyson și Peter McNeeley din anul 1995, după ce un fan ar fi fost văzut filmând lupta cu un smartphone, relatează Daily Star.

Un „călător în timp” a asistat la meciul dintre Tyson și McNeeley. Foto Captură video YouTube

În urmă cu 28 de ani, Mike Tyson îl făcea praf pe McNeeley. Acesta fiind primul meci al lui Tyson după ce a fost eliberat din închisoare. Lui Tyson i-au trebuit doar 89 de secunde pentru a obține victoria.

Atât de puternici au fost pumnii lui Tyson, încât managerul lui McNeeley, Vinnie Vecchione, a trebuit să intre în ring pentru a-l împiedica pe luptătorul său să mai încaseze și alte lovituri, ceea ce a dus la descalificarea acestuia.

Însă, la ani de zile după eveniment, a circulat o teorie a conspirației în jurul unui fan, care părea să fi filmat lupta pe un „smartphone".

Ținând în mână aparatul care seamănă cu un smartphone din zilele noastre, fanul l-a filmat de aproape pe Tyson în timpul meciului împotriva lui McNeeley.

De aici a început teoria conspirației, unii fani întrebându-se ce anume era dispozitivul pe care îl ținea în mână spectatorul.

Cu toate acestea, din nefericire pentru acei susținători ai teoriei conspirației, ideea că un călător în timp a fost prezent la meciul lui Tyson a fost dezmințită de canalul de YouTube Inside Edition.

Am făcut câteva săpături și am aflat că dispozitivul din videoclip nu este deloc un smartphone. Este o versiune a unei camere video numită Dycam Logitech. Deci, pentru moment, se pare că va trebui să lăsăm călătoriile în timp pentru filme”, a afirmat realizatorul Les Trent.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia