Afganul care a fugit dintr-un centru de migranţi din Arad a fost găsit

Afganul care a fugit dintr-un centru de migranţi din Arad a fost găsit

Cetăţeanul afgan care a fugit joi dintr-un centru de migranţi din localitatea arădeană Horia a fost găsit vineri, 15 decembrie, într-o zonă de vegetaţie, între oraşul Curtici şi comuna Zimandu Nou.

Cetățeanul afgan a fost găsit de polițiști

Acesta a fost găsit de polițiști.

Astăzi, 16.12.2022, în cadrul activităţilor specifice organizate pentru prinderea bărbatului care a fugit din Centrul de Cazare a Străinilor din localitatea Horia, judeţul Arad, şeful Postului de Poliţie Zimandu Nou a primit o informaţie privind prezenţa unei persoane suspecte, în zona de vegetaţie, cuprinsă între oraşul Curtici şi comuna Zimandu Nou“, a anunțat IGPR.

Poliţişti ai IPJ Arad şi jandarmi din cadrul GMJ Timişoara s-au deplasat la fața locului și l-au depistat pe cetățeanul afgan.

Acesta nu a opus rezistenţă, la momentul depistării şi imobilizării.

Importante forţe de ordine au participat, joi, la căutarea bărbatului din Afganistan care a plecat din Centrul de cazare a străinilor luaţi în custodie publică din localitatea arădeană Horia, fiind formate filtre în judeţ, în timp ce poze ale bărbatului au fost distribuite de primăriile din zona de frontieră.

Primarul din Chişineu-Criş, Florin Chereji, a declarat, pentru AGERPRES, că a primit o solicitare de sprijin de la postul de poliţie din oraş în vederea răspândirii fotografiei afganului pe reţelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Judecați voi...