Al treilea val de relaxare/Ce restricții vor fi ridicate din 15 iunie

Al treilea val de relaxare/Ce restricții vor fi ridicate din 15 iunie

Din 15 iunie, autoritățile din România vor lua noi măsuri de relaxare a unor restricții impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Vor fi redeschise mall-urile, însă fără restaurante și locuri de joacă, after-school-urile, creșele și grădinițele private, va fi posibilă organizarea unor evenimente private cu un număr mai mare de participanți. Vor fi redeschise, cu respectarea măsurilor de distanțare, sălile de fitness și piscinele exterioare.

Anunțul a fost făcut marți de președintele Klaus Iohannis, care a spus însă că se impune prelungirea stării de alertă în România după 15 iunie. De la această dată va fi posibilă totusi ridicarea unor restricții.

Măsurile de relaxare care vor fi luate din 15 iunie:
  • Vor fi redeschise mall-urile, însă fără restaurante și locuri de joacă,
  • Vor fi redeschise after-school-urile, creșele și grădinițele private
  • Va fi posibilă organizarea unor evenimente private cu un număr mai mare de participanți - 20 de persoane în interior, 50 la evenimente organizate în exterior
  • Vor fi redeschise sălile de fitness
  • Vor fi resdeschise piscinele exterioare


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu