Alain Delon: Sunt foarte fericit să fiu la Cluj și la TIFF

Alain Delon: Sunt foarte fericit să fiu la Cluj și la TIFF

Actorul Alain Delon a declarat, vineri seară, în Piața Unirii din Cluj, înaintea proiecției filmului său 'Afacerea Pigot', că este foarte fericit să participe la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

'Sunt foarte fericit să fiu aici și am să vă spun de ce: sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele și cu asta mă pot mândri. Filmul 'Afacerea Pigot' este primul film pe care l-am produs, regizat și interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri, l-am fi văzut într-o sală. Mulțumesc pentru invitația de a fi aici și sunt foarte fericit și foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbați. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să știți că nu sunt gay', a spus Alain Delon, în aplauzele celor peste 2.500 de spectatori.

La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat că este un privilegiu și o onoare ca Alain Delon să fie prezent la Cluj.

'Mă bucur că avem acest privilegiu și această onoare de a-l avea invitat la Cluj (n.r. — pe Alain Delon) și mă bucur că sunteți în număr atât de mare; e un moment istoric pentru festival, pentru Cluj, pentru România. I-am transmis dlui Delon că au venit oameni din toată țara', a spus Tudor Giurgiu.

Ediția a 16-a a TIFF se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 2-11 iunie.

AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niță)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…