ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul! Sursa noastră spune că tot circul făcut de procuroarea PSD Adina Florea cu solicitările către DNA de preluare a dosarului Dragnea/TelDrum nu sunt întâmplătoare. Ele au survenit la scurt timp după finalizarea expertizei în dosar. Expertiză pe care TelDrum a contestat-o, însă este ultimul cartuș pe care-l mai poate trage, legal, grupul infracțional organizat condus de Dragnea.

Sursa noastră spune că următoarea mișcare va fi un dosar inventat procuroarei Alexandra Lăncrănjan. Mișcare în urma căreia dosarul Dragnea/TelDrum îi va fi luat și dat unui alt procuror. Al cărui nume este cunoscut deja în DNA. Ghicește ce va face acel procuror cu dosarul?

Singura care-l mai poate cerceta pe Dragnea pentru acuzațiile din acel dosar ar fi Kovesi, dacă ar ajunge procuror-șef european...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

4 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?

5 Așa o fi?