ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul! Sursa noastră spune că tot circul făcut de procuroarea PSD Adina Florea cu solicitările către DNA de preluare a dosarului Dragnea/TelDrum nu sunt întâmplătoare. Ele au survenit la scurt timp după finalizarea expertizei în dosar. Expertiză pe care TelDrum a contestat-o, însă este ultimul cartuș pe care-l mai poate trage, legal, grupul infracțional organizat condus de Dragnea.

Sursa noastră spune că următoarea mișcare va fi un dosar inventat procuroarei Alexandra Lăncrănjan. Mișcare în urma căreia dosarul Dragnea/TelDrum îi va fi luat și dat unui alt procuror. Al cărui nume este cunoscut deja în DNA. Ghicește ce va face acel procuror cu dosarul?

Singura care-l mai poate cerceta pe Dragnea pentru acuzațiile din acel dosar ar fi Kovesi, dacă ar ajunge procuror-șef european...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor