ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul! Sursa noastră spune că tot circul făcut de procuroarea PSD Adina Florea cu solicitările către DNA de preluare a dosarului Dragnea/TelDrum nu sunt întâmplătoare. Ele au survenit la scurt timp după finalizarea expertizei în dosar. Expertiză pe care TelDrum a contestat-o, însă este ultimul cartuș pe care-l mai poate trage, legal, grupul infracțional organizat condus de Dragnea.

Sursa noastră spune că următoarea mișcare va fi un dosar inventat procuroarei Alexandra Lăncrănjan. Mișcare în urma căreia dosarul Dragnea/TelDrum îi va fi luat și dat unui alt procuror. Al cărui nume este cunoscut deja în DNA. Ghicește ce va face acel procuror cu dosarul?

Singura care-l mai poate cerceta pe Dragnea pentru acuzațiile din acel dosar ar fi Kovesi, dacă ar ajunge procuror-șef european...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…