ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul!

ALARMĂ Dragnea a dat ordin să fie executată de A.Florea și procuroarea care-l anchetează! În DNA se știe deja ce procuror va prelua dosarul! Sursa noastră spune că tot circul făcut de procuroarea PSD Adina Florea cu solicitările către DNA de preluare a dosarului Dragnea/TelDrum nu sunt întâmplătoare. Ele au survenit la scurt timp după finalizarea expertizei în dosar. Expertiză pe care TelDrum a contestat-o, însă este ultimul cartuș pe care-l mai poate trage, legal, grupul infracțional organizat condus de Dragnea.

Sursa noastră spune că următoarea mișcare va fi un dosar inventat procuroarei Alexandra Lăncrănjan. Mișcare în urma căreia dosarul Dragnea/TelDrum îi va fi luat și dat unui alt procuror. Al cărui nume este cunoscut deja în DNA. Ghicește ce va face acel procuror cu dosarul?

Singura care-l mai poate cerceta pe Dragnea pentru acuzațiile din acel dosar ar fi Kovesi, dacă ar ajunge procuror-șef european...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Citiți asta! Securitatea n-a murit!

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic