ALARMĂ PSD și-a adus HAIDAMACII s-o huiduie pe Kovesi!

ALARMĂ PSD și-a adus HAIDAMACII s-o huiduie pe Kovesi!

Câteva zeci de protestatari de meserie anti-Kovesi, mulți dintre ei prezenți la alte proteste organizate de PSD, au venit joi în fața sediului Secției speciale de investigare a magistraților (SIIJ), unde e așteptată la ora 13.00 Laura Codruța Kovesi, transmite reporterul G4Media.ro.

Întrebați de reporter cine i-a mobilizat și de ce au venit la sediul SIIJ, câțiva dintre aceștia au declarat că erau în trecere prin zonă și au văzut că e un protest. Ei neagă faptul că ar fi fost mobilizați.

Surse judiciare au declarat pentru G4Media.ro că unii dintre ei sunt membri ai Clanului sportivilor, iar alții ar fi angajați ai Administrației Domeniului Public din Sectorul 4.

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, este aşteptată, joi, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă. Tot astăzi, 7 martie, Parlamentul European ar urma să formalizeze votul dat în cele două comisii și să propună Consiliului UE în mod forma numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. În cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European – liderii grupurilor politice şi preşedintele forului – se vor decide următorii paşi în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de începerea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Săptămâna trecută, Kovesi spunea că a aflat prin intermediul presei că va fi citată pentru audiere la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

„După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta în data de 7 martie 2019 la această secţie pentru audiere”, declara Kovesi pentru G4Media.ro.

Kovesi a declarat sâmbătă, la Europa FM, că în ceea ce priveşte dosarul său de la Secţia pentru investigarea magistraţilor, sunt mai multe coincidenţe. Printre acestea, faptul că dosarul s-a deschis când a plecat la Bruxelles şi că a fost citată în 7 martie, când se decide în PE în legătură cu postul de procuror-şef european.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

3 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”