Alba: Administratorul unei firme, reţinut după ce a delapidat din conturile societăţii aproape un milion de lei

Alba: Administratorul unei firme, reţinut după ce a delapidat din conturile societăţii aproape un milion de lei

Administratorul unei societăţi din Sebeş, care a delapidat din conturile firmei aproape un milion de lei, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 1 ianuarie 2017 - 12 martie 2018, ar fi retras, din contul bancar al societăţii, suma de 926.549 de lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului, de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracţionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”