Alba: Bărbat arestat pentru trafic cu comprimate de MDMA, pe care le aducea din Germania

Alba: Bărbat arestat pentru trafic cu comprimate de MDMA, pe care le aducea din Germania

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Alba a fost prins de procurori în flagrant, luni, în timp ce încerca să comercializeze 348 de comprimate MDMA, în schimbul sumei de 17.500 de lei, inculpatul fiind reţinut iniţial pentru 24 de ore şi mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a introdus în ţară, de pe teritoriul Germaniei, comprimate de MDMA pe care apoi le-a comercializat către consumatori de pe raza oraşului Ocna Mureş la preţul de 50 lei/comprimat. La data de 2 noiembrie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze 348 de comprimate MDMA, în schimbul sumei de 17.500 de lei", se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii miercuri, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, Tribunalul Alba a dispus, miercuri, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. AGERPRES / (AS - autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina