Alegeri în Republica Moldova: Oamenii vor să scape de voi, de hoți și mincinoși, îi transmite Sandu lui Dodon

Alegeri în Republica Moldova: Oamenii vor să scape de voi, de hoți și mincinoși, îi transmite Sandu lui Dodon

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o reacție dură la adresa contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor prezidențiale, socialistul Igor Dodon, pe care l-a inclus în categoria "hoților și mincinoșilor".

Sandu a declarat, luni după-amiază, într-o conferință de presă, că electoratul așteaptă de la viitorul președinte să fie "independent" și să aibă "demnitate", iar Dodon nu are aceste calități.

"Domnule Dodon, oamenii nu mai vor să fie divizați în stânga și dreapta, ei vor să scape de voi, de hoți și mincinoși. Oamenii vor un președinte onest, puternic, independent, care să îi reprezinte cu demnitate, iar dumneavoastră nu sunteți nimic din toate astea. Prin urmare, nu eu vă voi învinge pe dumneavoastră în turul doi, ci oamenii", a afirmat Maia Sandu.

Liderul PAS susține că, deși se declară anti-oligarh, candidatul Partidului Socialiștilor nu a luptat niciodată împotriva corupției și a fost inclus în schemele de dobândire ilegală a averilor.

AGERPRES (AS—editor: Gabriela Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

3 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează