Alegeri în Republica Moldova: Oamenii vor să scape de voi, de hoți și mincinoși, îi transmite Sandu lui Dodon

Alegeri în Republica Moldova: Oamenii vor să scape de voi, de hoți și mincinoși, îi transmite Sandu lui Dodon

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o reacție dură la adresa contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor prezidențiale, socialistul Igor Dodon, pe care l-a inclus în categoria "hoților și mincinoșilor".

Sandu a declarat, luni după-amiază, într-o conferință de presă, că electoratul așteaptă de la viitorul președinte să fie "independent" și să aibă "demnitate", iar Dodon nu are aceste calități.

"Domnule Dodon, oamenii nu mai vor să fie divizați în stânga și dreapta, ei vor să scape de voi, de hoți și mincinoși. Oamenii vor un președinte onest, puternic, independent, care să îi reprezinte cu demnitate, iar dumneavoastră nu sunteți nimic din toate astea. Prin urmare, nu eu vă voi învinge pe dumneavoastră în turul doi, ci oamenii", a afirmat Maia Sandu.

Liderul PAS susține că, deși se declară anti-oligarh, candidatul Partidului Socialiștilor nu a luptat niciodată împotriva corupției și a fost inclus în schemele de dobândire ilegală a averilor.

AGERPRES (AS—editor: Gabriela Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...