Alegeri în SUA: Tortul cadou pentru celebrarea victoriei lui Trump, subiect de glume pe Twitter

Alegeri în SUA: Tortul cadou pentru celebrarea victoriei lui Trump, subiect de glume pe Twitter

Cu foarte puțin timp înainte de închiderea urnelor de vot, în Manhattan, sub escorta unui ofițer de la Secret Service era dus în Trump Tower tortul pentru celebrarea victoriei lui Donald Trump în alegerile pentru Casa Albă, scrie miercuri portalul Mashable.com.

Donald Trump anunțase anterior, într-un mesaj pe contul său de Twitter , că va urmări alături de familie și prieteni din biroul său din Trump Tower încheierea votului și rezultatele alegerilor.

Tortul din ciocolată care înfățișează bustul președintelui ales al SUA a fost realizat de cofetăreasa Melissa Alt din New York, potrivit Boston Globe, care indică un cost estimativ al prăjiturii de 7.500 de dolari. Tortul cadou a fost dus ulterior la sediul de campanie din Hilton al candidatului ales. Imaginile au fost redistribuite de internauți pe rețeaua Twitter care au găsit modalități năstrușnice de a edita fotografia cu tortul, inserând chipuri ale unor vedete cunoscute în locul figurii lui Trump, precum Lionel Richie, Darth Vader din seria ''Star Wars'' sau Michael ''Air'' Jordan plângând de bucurie.




O prăjitură similară, înfățișând-o pe Hillary Clinton, era de asemenea pregătită în cazul în care candidata democrata ar fi câștigat alegerile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante