Alegeri SUA: Trump a trecut în sondaje în fața lui Clinton. Începe să se spună ADEVĂRUL

Alegeri SUA: Trump a trecut în sondaje în fața lui Clinton. Începe să se spună ADEVĂRUL

În SUA, cu o săptămână înainte de vot începe să se spună adevărul. Iar cretineii din România, care au pupat-o în fund pe Clinton o să facă fețe lungi și o să dea titluri mirate! Spirala Tăcerii din America nu mai poate fi ținută sub capac! De la relansarea investigatiei FBI privind emailurile, iar Donald Trump a trecut in fata in cursa pentru Casa Alba, informeaza ABC News.

Clinton este acum cu un punct procentual in spatele republicanului, pentru prima oara din luna mai si pana acum, potrivit ultimei cercetari ABC News/Washington Post.

Circa 46% dintre cei ce probabil vor merge la vot il sprijina pe Trump, fata de 45% in cazul lui Clinton, diferenta exacta fiind de 0,7 procente.

Trump are un avans de 8 puncte in privinta ponderii votantilor care sunt foarte entuziasmati despre optiunea lor. Totusi, aceste cifre - 53% pentru Trump si 45% pentru Clinton - sunt scazute in cazul ambilor, daca sunt raportate la alegerile trecute.

Entuziasmul puternic pentru Clinton a scazut 7 puncte de la inceputul masurarii acestui indicator. Este posibil sa fie vorba de un efect al reinnoirii controversei privind folosirea emailului privat in timp ce era secretar de stat.

Entuziasmul puternic in cazul lui Trump este la acelasi nivel din 20 octombrie-cand s-a inceput masurarea lui - si pana acum.

Diferenta Clinton-Trump este de cateva ori mai mica decat marja de eroare de 3 procente a cercetarii sociologice.

Combinarea rezultatelor obtinute in ultimele sapte zile duce la un rezultat rotunjit de 46% la 45% in favoarea lui Clinton, democrata avand in fata doar 0,4%.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său