Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 18 aprilie

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 18 aprilie

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit, vineri, ca alegerile pentru preşedinţia FRF să aibă loc în cadrul Adunării Generale din 18 aprilie, a anunţat, preşedintele Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

"Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc la 18 aprilie. În 2005, în 2010 şi în 2014 data alegerilor a fost anunţată cu 30 de zile înainte, azi însă anunţăm cu 90 de zile înainte astfel încât oricare dintre posibilii candidaţi să îşi poată face campanie. Decizia s-a luat în unanimitate, chiar dacă această propunere nu era pe ordinea de zi a Comitetului Executiv. În precedentele mele intervenţii spuneam că îmi doresc să avem alegerile în luna mai, dar avem o prevedere conform căreia până la sfârşitul lunii aprilie trebuie să depunem toate situaţiile financiare. Aşa că am fi fost obligaţi să organizăm 2 alegeri. Am decis însă că e mai bine să le organizăm în acelaşi timp", a spus Burleanu.

Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...