AlegeriLocale2020 / Sălaj: PRO România, primul pe buletinele de vot la Zalău

AlegeriLocale2020 / Sălaj: PRO România, primul pe buletinele de vot la Zalău

Partidul PRO România se va afla pe prima poziţia a buletinelor de vor din Zalău, la alegerile pentru funcţiile de consilieri şi cea de primar din 27 septembrie, conform tragerii la sorţi efectuată miercuri, sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală.

Potrivit unui comunicat de presă al Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Zalăul, în urma tragerii la sorţi, ordinea pe buletinele de vot este următoarea: Partidul PRO România, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Uniunea Democrată Maghiară din România, Partidul Social Democrat, Partidul Naţional Liberal, Partidul Mişcarea Populară, Partidul Ecologist Român, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, Alianţa Maghiară din Transilvania, Alianţa USR PLUS şi Partidul Re:Start România.

Candidatul independent pentru funcţia de consilier local, Ilieş Bogdan va ocupa un patrulater distinct în partea finală a buletinului de vot.

Reprezentanţii Biroului Electoral Zalău menţionează faptul că că în urma întâmpinării formulate de Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Sălaj şi a contestaţiei formulate de Uniunea Democrată Maghiară din România, s-a constatat că, din eroare, în prima etapă a tragerii la sorţi privind stabilirea ordinii pe buletinele de vot, la şedinţa din data de 25 august, în urna pregătită pentru această extragere, în prima etapă a fost introdusă şi Alianţa USR PLUS, care nu trebuia să fie în urnă, având în vedere că Partidul PLUS nu are reprezentare parlamentară. Astfel, alianţa ar fi trebuit să fie inclusă doar în etapa a doua a tragerilor la sorţi.

"Întâmpinarea formulată de Partidul Social Democrat şi contestaţia formulată de Uniunea Democrată Maghiară din România au fost admise, procedura de tragere la sorţi fiind anulată şi reluată. Astfel, conform celor prezentate, astăzi a avut loc o nouă tragere la sorţi, ordinea de pe buletinele de vot la alegerile din data de 27 septembrie 2020 fiind prezentată anterior", se mai arată în comunicatul menţionat. AGERPRES

Sursa foto:  PRO România Sălaj / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…