AlegeriLocale2020/ Emil Boc a obţinut peste 74% din voturi pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca

AlegeriLocale2020/ Emil Boc a obţinut peste 74% din voturi pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca

Primarul liberal Emil Boc a obţinut, detaşat, un nou mandat la Cluj-Napoca, cu peste 74% din voturi.

"După numărătoarea oficială a voturilor, la 182 din 183 de secţii de vot, rezultatele sunt următoarele: Emil Boc (PNL) - 74,76%, Emanuel Dumitru Ungureanu (Alianţa USR-PLUS) - 8,25%, Botond Csoma (UDMR) - 7,12%, Valentin Claudiu Cuibus (PSD) - 4,58%, Avram Fiţiu (PMP) - 1,47%, Dan Cristian Codrean (Pro Romania) - 0,78%, Paul Eugen Siserman (ALDE) - 0,35%. Dragi clujeni, vă mulţumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o!", a afirmat Emil Boc, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, el mulţumeste pentru votul acordat PNL.

"De asemenea, vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi acordat-o echipei PNL pentru Consiliul local, Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean în persoana domnului Alin Tişe. În urma acestui uriaş vot de încredere, simt o responsabilitate mai mare ca niciodată şi tot ce ţine de mine va fi întreprins pentru a nu vă dezamăgi şi pentru a menţine Clujul pe primul loc!", a spus Emil Boc. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...