AlegeriLocale2020/Argeş:Candidaţii PSD au câştigat fotoliile de primar în şase din cele şapte localităţi urbane(rezultate parţiale AEP)

AlegeriLocale2020/Argeş:Candidaţii PSD au câştigat fotoliile de primar în şase din cele şapte localităţi urbane(rezultate parţiale AEP)

Candidaţii PSD au câştigat fotoliile de primar în şase din cele şapte localităţi urbane ale judeţului Argeş, potrivit rezultatelor parţiale centralizate luni de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În municipiul Piteşti, candidatul PSD Cristian Gentea a obţinut primul mandat cu 35% din voturi, urmat de Sorin Apostoliceanu (PNL) cu 26% şi Ionuţ Moşteanu (USR PLUS) cu 23%.

La Curtea de Argeş, primarul Constantin Panţurescu a obţinut al doilea mandat cu peste 50% din voturi, în timp ce în oraşul Mioveni candidatul social-democrat Ion Georgescu a câştigat al patrulea mandat, cu peste 71% din voturi.

Gheorghiţă Boţârcă a câştigat al optulea mandat de primar al oraşului Topoloveni cu 60% din voturi, iar la Costeşti primarul în funcţie, Ion Baicea, s-a impus cu aproape 46% din voturi.

Social-democraţii au obţinut şi fotoliul de primar al oraşului Ştefăneşti prin deputatul Nicolae Velcea (27%).

În schimb, fotoliul de primar al municipiului Câmpulung Muscel a fost câştigat de jurnalista Elena Lasconi (USR PLUS), care cu aproape 57% din voturi s-a impus în faţa primarului în funcţie, Ioan Ţâroiu (23%). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Zvonuri...

4 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

5 Așa o fi?