AlegeriLocale2020/Ciprian Ciucu: Mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6; vom schimba faţa acestui sector

AlegeriLocale2020/Ciprian Ciucu: Mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6; vom schimba faţa acestui sector

Liberalul Ciprian Ciucu şi-a depus, duminică, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al Sectorului 6 al Capitalei.

El a declarat că şi-a depus candidatura pentru a aduce o mai bună guvernare în Sectorul 6, obiectivul său fiind atingerea performanţei, "care nu a existat în această primărie", eliminarea corupţiei şi a risipei.

"Mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6 pentru a aduce buna guvernare în acest sector, care a avut mult de suferit în ultimii opt ani. Performanţa nu a existat în această primărie şi, împreună cu echipa PNL de consilieri, împreună cu echipa de consilieri a Alianţei USR PLUS, chiar vom schimba faţa acestui sector. Vom elimina corupţia şi risipa şi vom elimina toate conexiunile pe care interlopii le au în acest sector, mă refer la relaţiile cu primăria", a susţinut el.

Ciprian Ciucu şi-a exprimat convingerea că atât Nicuşor Dan, la Primăria Generală a Capitalei, cât şi candidaţii de sector ai PNL şi USR PLUS vor repurta victorii în alegerile locale din 27 septembrie.

"Astăzi este ziua în care echipele noastre vor depune mai multe candidaturi şi sunt convins că în alegerile din 27 septembrie Nicuşor Dan va fi primar general al Capitalei, iar candidaţii susţinuţi de PNL, USR şi PLUS vor fi primari la sectoarele Bucureştiului", a afirmat Ciucu.

Candidatul a mai spus că va opri construcţia de blocuri fără utilităţi şi infrastructură socială. "Au apărut fel şi fel de blocuri şi chiar cartiere care nu au acces la utilităţi, nu au acces la infrastructura socială, pentru că s-au dat autorizaţii de construire în locuri unde nu trebuia să fie dat. (...) Problema e că s-au dat acele autorizaţii de infrastructură, fără să fi fost normal să se dea. Ceea ce pot să vă spun este că voi opri acest fenomen, că nu vor mai apărea blocuri printre blocuri, blocuri peste parcuri sau peste zone cu parcări, ci pur şi simplu vom avea un urbanism civilizat în Sectorul 6 de acum înainte", a susţinut Ciucu.

Prezent la eveniment, copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, a spus că este alături de Ciprian Ciucu şi că locuitorii Sectorului 6 vor avea înţelepciunea şi maturitatea de a vota pentru alternativa care presupune dezvoltare.

"Este, practic, pasul firesc înainte al proiectului pentru Bucureşti 'Dreapta unită', care va scoate PSD-ul din primăriile Capitalei - şi din Primăria Generală, şi din primăriile sector. Sunt alături de candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL. Îi urez mult succes. Sunt foarte sigur că cetăţenii Sectorului 6 vor avea, până la urmă, înţelepciunea şi maturitatea să voteze pentru alternativa care presupune şi dezvoltarea acestui sector, nu doar păstrarea lui într-un permanent scandal legat de achiziţii şi risipa fondurilor publice", a declarat Dan Barna.

Şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a subliniat că Sectorul 6 are nevoie "disperată" de dezvoltare şi să fie ferit de "aranjamentele dintre PSD, primar şi grupurile interlope".

"Alături de Ciprian Ciucu şi de Nicuşor Dan venim în faţa alegătorilor Sectorului 6 cu toată convingerea că putem să avem un sector civilizat, ferit de aranjamentele dintre PSD, primar şi grupurile interlope. Este un sector care are nevoie disperată de dezvoltare, se vede din cele câteva intervenţii pe care le-a făcut primarul pe ultima sută de metri. Avem nevoie de un sector civilizat, în care banii să se cheltuie cinstit, transparent, în care, atunci când ştii că s-a făcut o plată, s-a făcut o plată corectă, nu o plată de care au profitat cercurile de interese cuplate la PSD, în care să ştii că atunci când primarul a luat o decizie a luat-o pentru că este profesionist. În Bucureşti trebuie făcută treabă pe toate palierele administraţiei", a susţinut Violeta Alexandru.

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, a punctat că Ciprian Ciucu este persoana potrivită pentru a schimba administraţia Sectorului 6.

"Sectorul 6 este printre cele mai aglomerate, în special zona Iuliu Maniu, este foarte deficitar la capitolul spaţiu verde. Am încredere că Ciprian Ciucu este persoana potrivită pentru a schimba administraţia Sectorului 6, este o persoană care ştie ce înseamnă management de proiect, ştie ce înseamnă să conduci echipe şi în Sectorul 6, împreună, vom rezolva problema traficului, vom dezvolta reţeaua de creşe, grădiniţe, şcoli, vom extinde suprafaţa de spaţiu verde, vom pune ordine în ceea ce înseamnă dezvoltare urbană. Sectorul 6 are un potenţial dat de zona academică din zona Dâmboviţei", a arătat Nicuşor Dan. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro