AlegeriLocale2020/Nicuşor Dan a dat startul campaniei la miezul nopţii; a lipit primul afiş împreună cu Orban şi Barna

AlegeriLocale2020/Nicuşor Dan a dat startul campaniei la miezul nopţii; a lipit primul afiş împreună cu Orban şi Barna

Candidatul la Primăria Capitalei Nicuşor Dan, susţinut de USR PLUS şi PNL, a dat startul campaniei electorale joi, la miezul nopţii, în Piaţa Victoriei şi a lipit primul afiş împreună cu Ludovic Orban şi Dan Barna.

"Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri care au muncit în toată această precampanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac, pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care pe banii noştri primarii PSD le-au spus, de exemplu miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mulţi dintre oameni au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de pesedism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD", a spus Nicuşor Dan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că prin gestul simbolic pe care l-a făcut alături de Dan Barna şi Nicuşor Dan, s-a dat semnalul că a început "eliberarea Bucureştiului".

"Am făcut un gest simbolic împreună cu preşedintele USR, Dan Barna, şi am lipit, la startul campaniei, primul afiş cu Nicuşor Dan ca un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început. Fac apel către toţi bucureştenii educaţi (...) care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile (...) să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convingă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe 27 septembrie să eliberăm Bucureştiul (...), să punem competenţa, bunul-simţ, educaţia, priceperea, cinstea la lucru, pentru binele bucureştenilor", a declarat Orban.

Preşedintele USR, Dan Barna, a catalogat momentul drept unul important, "încă un pas spre eliberarea Bucureştiului" de PSD.

"Este un moment important, încă un pas spre eliberarea Bucureştiului de ceea ce a însemnat guvernarea PSD, este minutul începerii campaniei electorale pentru Bucureşti, este minutul din care cetăţenii, în urma acestei campanii, vor avea şansa să scoată PSD-ul din Bucureşti, din Primăria Generală. Alături de noi este viitorul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan. Este un moment, îndrăznesc să spun, istoric, Dreapta s-a unit la Bucureşti. Este un parteneriat care dă şansa acestui oraş să devină un oraş european, un oraş modern, un oraş cu proiecte care se şi întâmplă, nu doar despre care se vorbeşte", a susţinut Barna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Rusia, oameni buni...

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei