Alegeți oamenii după fapte și nu după vorbe și imagine.




Alegeți oamenii după fapte și nu după vorbe și imagine.

Alegeți oamenii după fapte și nu după vorbe și imagine./ Reportaje-Live / Facebook

In facultate aveam un coleg genial. Omul era cel mai bun la toate materiile si preferatul profesorilor. Il chinuia si o forma de aroganta...justificata oarecum. Timpul a trecut, anii au trecut. El a ajuns un profesor sters. Restul din grupa sunt toti mult peste el financiar, uman, etc. Practic nu a reusit sa faca pasul de la teorie la practica.

Scoala e buna dar scoala combinata cu scoala vietii e si mai buna.

Am asa o alergie la elitismul asta arogant pe care il afiseaza unii zilele acestea. In aceste momente intra multi oameni in politica. Oameni de buna-credinta satui de infractori si clasa politica corupta si tradatoare. Pe valul acesta incearca sa se catere si niste personaje tristo-elitiste. Indivizi fini, aroganti, auto-proclamati elite intelectuale. Vorbind pe nas cu emafaza despre concepte abstracte, teoretice, inaplicabile si avand pretentia sa fie recunoscuti ca lideri doar pentru ca ei au facut doctoratul prin afara. Oameni cu vointe slabe, soricei de biblioteca fie ei si prin vest, oameni care nu au vazut in viata lor un infractor, care nu au avut niciodata o firma sau care nu inteleg zone largi din economie.

O secunda sa ne intelegem. Aceste personaje sunt oricand dezirabile oricarui PSD-ist dar de multe ori impresia este ca m-am intors la facultate si am dat iar peste corul tocilarilor fara carisma.

Dragii mei, Romania are nevoie de lideri reali. Oameni cu mana forte capabili sa isi asume riscuri. Cu mafia nu te lupti argumentand cu ultima teorie a libertarianismului. Tara asta nu o pui pe picioare cu profesori, cu istorici sau cu panselute cu experienta zero in management uman si financiar. Sunt o multime de elite care vor sa organizeze Europa si singura lor experienta organizatorica este cu corul bibliotecarelor. Riscul este sa schimbam infractorii cu incompetentii cu intentii bune daca nu suntem atenti.

Vin europarlamentarele. Partidele isi aleg candidatii. Populatia Romaniei va administra o infrangere zdrobitoare PSD/ALDE. Este crucial sa alegeti candidatii si sa votati uitandu-va la ce a facut omul concret, ce experienta are reala. Fugiti ca dracu' de tamaie de cei care nu au facut nimic in afara de politica, de cei care au lucrat toata viata doar la stat, de inteligentele abstracte dar cu zero rezultate concrete.

Alegeti oamenii dupa fapte si nu dupa vorbe si imagine. Este un lucru simplu care poate schimba enorm.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”