ALERTĂ! Rareș Bogdan, dezvăluiri INCENDIARE din interiorul PSD! Scaunul lui Dragnea se zgâlțâie rău! Se RUPE căruța?

ALERTĂ! Rareș Bogdan, dezvăluiri INCENDIARE din interiorul PSD! Scaunul lui Dragnea se zgâlțâie rău! Se RUPE căruța?

ALERTĂ! Rareș Bogdan, dezvăluiri INCENDIARE din interiorul PSD! Se RUPE căruța? Scaunul lui Dragnea se zgâlțâie rău!, anunță jurnalistul.

„Președintele a torpilat Guvernul Dragnea 4, începe BALUL! Pas cu pas. Se pare ca vor urma zile de foc pentru România! Vă aștept diseară la ora 21.00 cu o galerie inteligentă și onestă de jurnalisti, analiști si juristi constitutionalisti pentru a descoperi ce ne așteaptă în cea mai fierbinte lună decembrie din ”89 încoace. Iohannis a aruncat în aer PSD și se joacă lejer, calm, cu nervii lui Dragnea. Președintele pare ca nu e dispus să înghită o remaniere făcută din rațiuni mercantile și pare ca nu vrea să participe la sacrificarea României. Atmosfera din PSD este la punctul de fierbere: Olguța a fost aruncată în afara Guvernului. Arsene-ciorapel de la Neamt, tătucul lui Laufer, e pe tavan. Tudose, Firea, Neacșu, Țuțuianu, Stanescu zgâlțâie scaunul lui „Daddy” din temelii. 

Avem informații incandescente din culise. Merită, aveți încredere! Nicaieri nu aveti cum sa aflati ceea ce veti afla urmarind “Jocuri de Putere” de la RealitateaTv.”, scrie pe Facebook jurnalistul Rareș Bogdan!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...