ALERTĂ Aproape 200 de foști absolvenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cer demisia lui Toader din funcția de rector

ALERTĂ Aproape 200 de foști absolvenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cer demisia lui Toader din funcția de rector

Aproape două sute de foști absolvenți ai Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași îi cer, printr-o scrisoare deschisă, lui Tudorel Toader să demisioneze din funcția de rector, acuzându-l că, în calitate de ministru al Justiției, fraternizează cu cei care încalcă legile statului punându-și cunoștințele în slujba unei coaliții care pune în pericol viitorul României în UE, asediază statul de drept și sistemul judiciar, relatează  G4Media.ro .

 ”Pentru orice absolvent de universitate, alegerea rectorului într-o funcție atât de înaltă constituie un prilej de mândrie și un temei serios pentru a o recomanda celor care intenționează să urmeze studii superioare. Este regretabil că acest sentiment de mândrie s-a disipat, căpătând conotații ce ar putea fi catalogate stânjenitoare, atunci când am observat că cel ales ar trebui să consolideze statul de drept îl demolează, când cel care ar trebui să pună umărul la crearea unor legi în care cetățenii statului respectiv să se simtă în siguranță îl vulnerabilizează și atunci când cel care ar trebui să-și pună cunoștințele în slujba binelui comun și a evoluției societății nu face decât să fraternizeze cu cei care încalcă legile statului. Mândria de a fi absolvent al Universității se transformă în discuții lungi în care încerci, împreună cu alți foști colegi, să înțelegi ce se întâmplă și cum a fost posibilă această degradare morală și inversare a valorilor văzând cum cel mai de seamă exponent al unei instituții-simbol, asimilate orașului Iași, este lăsat să reprezinte în continuare un corp profesoral de elită, pe care mulți dintre noi l-am văzut ca un model de competență, profesionalism și verticalitate”, se arată în scrisoarea deschisă prin care i se cere demisia lui Tudoprel Toader din universitate.

Semnatarii demersului subliniază că în mandatul său de ministru al Justiției, România a primit cele mai aspre critici și chiar o rezoluție din partea Parlamentului European, Comisia Europeană a criticat vehement demersurile legislative în contextul MCV, GRECO a transmis cel mai dur raport primit vreodată de România de la mineriade încoace, iar Comisia de la Veneția a atras atenția asupra toxicității modificărilor codurilor penale pe care le-a girat.

”Ca foști absolvenți ai Universității Cuza ne simțim obligați să luăm atitudine și să facem tot ce ține de noi pentru a readuce Universitatea pe care am absolvit-o la cota de imagine și de încredere de care s-a bucurat până nu demult. Noi, absolvenți mai vechi și mai noi ai Universității „Al. I. Cuza” din Iași, vă cerem în mod public demisia pentru prejudiciul de imagine pe care îl aduceți unui simbol al învățământului românesc, dar și un simbol pentru fiecare dintre noi în parte. Dacă această instituție reprezintă ceva pentru dvs., dacă vreți să o apărați și să o protejați și nu vreți ca numele ei să fie asociat cu o coaliție care legiferează și guvernează numai în interes propriu, singurul gest de demnitate și de respect ar fi renunțarea la funcția de rector”, conchid semnatarii scrisorii.

Scrisoare integrală și numele semnatarilor:

În atenția prof. Tudorel Toader, rector autosuspendat al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași,

Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași este cea mai veche universitate din România, iar pentru mulți dintre noi, acum absolvenți ai acestei Universități, a fost un motiv de mândrie să absolvim o universitate cu un asemenea prestigiu. Pentru noi a reprezentat un simbol pe care am încercat, pe cât posibil, să-l popularizăm și să-l promovăm oriunde am fi în instituțiile în care lucrăm în România și/sau în alte state europene și nu numai.

În ultimii ani, am asistat și am urmărit cu interes evenimentele care s-au petrecut în cadrul universității, iar alegerea în fruntea Ministerului de Justiție din România a celui mai important reprezentant al acestei universități ne-a făcut să urmărim cu și mai mare interes desfășurarea evenimentelor. Pentru orice absolvent de universitate, alegerea rectorului într-o funcție atât de înaltă constituie un prilej de mândrie și un temei serios pentru a o recomanda celor care intenționează să urmeze studii superioare. Este regretabil că acest sentiment de mândrie s-a disipat, căpătând conotații ce ar putea fi catalogate stânjenitoare, atunci când am observat că cel ales ar trebui să consolideze statul de drept îl demolează, când cel care ar trebui să pună umărul la crearea unor legi în care cetățenii statului respectiv să se simtă în siguranță îl vulnerabilizează și atunci când cel care ar trebui să-și pună cunoștințele în slujba binelui comun și a evoluției societății nu face decât să fraternizeze cu cei care încalcă legile statului. Mândria de a fi absolvent al Universității se transformă în discuții lungi în care încerci, împreună cu alți foști colegi, să înțelegi ce se întâmplă și cum a fost posibilă această degradare morală și inversare a valorilor văzând cum cel mai de seamă exponent al unei instituții-simbol, asimilate orașului Iași, este lăsat să reprezinte în continuare un corp profesoral de elită, pe care mulți dintre noi l-am văzut ca un model de competență, profesionalism și verticalitate.

Noi considerăm că România a făcut progrese semnificative în ultimii ani în consolidarea statului de drept și, chiar dacă nu suntem cu toții absolvenți ai facultății de Drept, putem înțelege efectele negative pe care le poate avea asupra imaginii Universității și a societății în general asocierea activității academice (marcată de suspiciuni de plagiat) și a celei ministeriale (caracterizată prin cele mai scandaloase inițiative și măsuri legislative) cu funcția de rector.

Domnule profesor Tudorel Toader, ne este greu să știm care este adevăratul motiv pentru care ați ales să vă puneți toate cunoștințele acumulate în timp în slujba unei coaliții care pune în pericol viitorul României în cadrul Uniunii Europene, dar și al siguranței noastre ca cetățeni și care zilnic, prin aproape orice decizie pe care o ia, asediază statul de drept și sistemul judiciar.

În timpul mandatului dvs., țara noastră a primit cele mai aspre critici și chiar o rezoluție din partea Parlamentului European. Comisia Europeană a criticat vehement demersurile legislative în contextul Mecanismului de cooperare și verificare (MCV) și, cel mai recent, GRECO (organism al Consiliului Europei, la care am aderat în 1993!), a transmis cel mai dur raport primit vreodată de România de la mineriade încoace. Comisia de la Veneția (al cărei membru sunteți) a atras atenția asupra toxicității modificărilor codurilor penale pe care le-ați girat.

Ca foști absolvenți ai Universității Cuza ne simțim obligați să luăm atitudine și să facem tot ce ține de noi pentru a readuce Universitatea pe care am absolvit-o la cota de imagine și de încredere de care s-a bucurat până nu demult.

Noi, absolvenți mai vechi și mai noi ai Universității „Al. I. Cuza” din Iași, vă cerem în mod public demisia pentru prejudiciul de imagine pe care îl aduceți unui simbol al învățământului românesc, dar și un simbol pentru fiecare dintre noi în parte.

Dacă această instituție reprezintă ceva pentru dvs., dacă vreți să o apărați și să o protejați și nu vreți ca numele ei să fie asociat cu o coaliție care legiferează și guvernează numai în interes propriu, singurul gest de demnitate și de respect ar fi renunțarea la funcția de rector.

Lista cu semnatari:

1) Lăcătuș Daniela (Mitrofan) –  Promoția 2012 – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – Psihoterapeut


2) Luca Vasile-Daniel – Promoția 2017 – Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Antreprenor


3) Mitrofan Silviu-Bogdan – Promoția 2007 – Facultatea de Litere – Traducător Organisme ale Uniunii Europene

4) Preutu Vlad - Promoția 2016 - Facultatea de Fizică


5) Butnariu Codrin Andrei - Promoția 2012 - Marketing - IT/Software Tester


6) Berescu Monica - Promoția 2016 - Administrație Publică - IT project manager


7) Pavel Claudiu Tudor - Promoția 2018 - Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor - Programator C#

8) Larisa Ciobanu - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

9) Merlusca Bianca - Promoția 2014 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

10) Botezatu George - Promoția 2016 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Designer Grafic

11) Busuioc Andreea - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Manager resurse umane

12) Antohi Andra - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Referent bancar

13) Alexandru Călinescu -  Promoția 1967 -  Facultatea de Filologie - Profesor

14) Macovei Ramona - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

15) Mertic Diana Maria - Promoția 2016 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

16) Leonte Ivona ( Curca) - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

17) Ungureanu Diana - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - HR & Admin

18) Dima Alina-Mirela - Promoția 2012 - Facultatea de Litere - Traducător

19) Crăciun Eduard - Promoția 2017 - Facultatea de Filosofie şi Ştiințe Social-Politice - Antreprenor

20) Mihaela Adina Codreanu - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice
21) Martinas Madalina Ancuta - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

22) Berescu Monica - Promoția 2006 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - IT PROJECT MANAGER

23)  Horneț Daniela - Florentina - Promoția 2010 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației

24) Vasiliu Mihaela Oana - Promoția 2017 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației

25)  Nica Ștefan - Promoția 2016 - Facultatea de Fizică

26) Dorin Dobrincu - Promoția 1995 - Facultatea de Istorie - Istoric

27) Airinei Ioana Ramona Iuliana - Promoția 2008 - Facultatea de Litere - Consilier educațional

28) Mircea Roxana Madalina - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

29) Maxim Ana Maria - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Consultant imigrare

30 ) Matei Ioana Iulia - Promoția 2017 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Referent de specialitate financiar contabilitate

31) Elena Lupu - Promoția 2013 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

32) Lupu Elena - Promoția 2012 - Facultatea de Litere - Profesor

33) Vladimir Martinusi - Promoția 1999 - Facultatea de Matematică  - Cercetător / Web-developper & Designer

34) Manciu Corina Roxana - Promoția 2015 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

35) Hodor Mădălin - Promoția 2000 - Facultatea de Istorie - Consilier Superior al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

36) Ghiorghiu Bogdan - Promoția 2010 - Limbi Moderne Aplicate - Promoția 2016 Facultatea de Fizică - Astrofizician

37 ) Curteanu Alexandra - Promoția 2009 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - HR

38) Burada Vasile Alin - Promoția 2012 - Facultatea de Informatică

39) Catană Adrian - Promoția 2009 - Facultatea de Fizică

40)  Vlad Gora  - Promoția 2011 - Facultatea de Litere

41) Trandafir Iulia - Promoția 2013 - Facultatea de Fizică - Masterandă
42) Necula Ciprian - Promoția 2009 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

43) Ștefan Mihai-Cătălin - Promoția 2007 - Facultatea de Litere - Educator muzeal

44) Fantaza Larisa - Promoția 2011 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor ( Informatică Economică )

45) Cioltan Cristian - Promoția 2013 - Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor - Programator

46) Zisca Agnes - Promoția 2016 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

47) Denisa Maftei - Promoția 2010 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor ( Administrație Publică )

48) Ciocan Alin - Promoția 2014 - Facultatea de Informatică - Programator

49 ) Cojocaru Victor - Promoția 2012 - Facultatea de Informatică

50) Bejinari Andreea - Promoția 2016 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Analist servicii clienți

51 ) Pascaru Stefan - Promoția 2017 - Facultatea de Informatică

52) Bartic Marcel - Promoția 2003 - Facultatea de Istorie - Cadru didactic
53 ) Mănăstireanu Dănuț - Promoția 1987 - Științe economice (FAA)

54) Popa Cătălina - Promoția 1977 - Științe economice (FAA)

55) Mateiciuc Ovidiu - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


56) Mihai Ungurean - Promoția 1967 - Facultatea de Filologie


57) Silvestru Predeanu - Promoția 1966 - Facultatea de Fizică


58) Corina Chiriac Ungurean - Promoția 1994 - Facultatea de Litere


59) Rezmeriță Andrei - Promoția 2011 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Director companie


60) Dănilă Andrei - Promoția 2002 - Facultatea de Litere - Profesor


61) Bosinceanu Dănuț - Promoția 1990 - Finanțe și Contabilitate ( FEEA )


62) Tănasă Cristina Sorina - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


63) Pavel Larisa - Promoția 2009 - Facultatea de Litere


64) Botez Cristina Anca - Promoția 2008 - Facultatea de Litere - Traducător


65) Roxana Lupu - Promoția 2014 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Referent achiziții publice


66) Purcel Georgiana - Promoția 2016 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


67) Teodorescu Ioana - Promoția 1981 - Facultatea de Litere / Filologie


68) Vasiliu Iolanda - Promoția 1987 - Facultatea de Litere / Filologie - Profesor de limba franceză


69) Dimitriu Lavinia - Promoția 1978 - Facultatea de Litere / Filologie


70) Ilovan Daniela - Promoția 1979 - Facultatea de Litere


71) George Chelaru  - Promoția 1980 - Facultatea de Fizică - Profesor


72) Bena Ioana Carlea - Promoția 1991 - Facultatea de Fizică - Manager


73) Bodea Lidia - Promoția 1996 - Facultatea de Litere - Editor / Profesor


74) Roman Bogdan - Promoția 2003 - FEAA - Contabilitate si Informatica de Gestiune


75) Lia-Andreia Cirică( n. Joandrea )  - Promoția 1985 - Facultatea de Litere / Filologie / Engleză-Italiană


76) Nicola Roxana - Promoția 1997 - Facultatea de Litere - Profesor


77) Jatea (Antici) Andreea - Promoția 2013 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


78) Mihai (Stratulat) Simona - Promoția 2007 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Specialist relații sociale


79) Boseanu Robert - Promoția 2019 -  Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


80) Manea Alexandra - Mihaela - Promoția 2018 -  Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației


81) Grigoriu Andrei - Promoția 2018 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Tehnician pentru tehnici artistice


82) Cîrlan Andreea - Promoția 2014 - Facultatea de Litere - Profesor


83) Cristian Popovici - Promoția 2016 - Facultatea de Informatică - Programator


84) Bejinariu Laura - Promoția 2013 - Facultatea de Litere


85) Cîrlan Maria - Promoția 1978 - Facultatea de Biologie - Biolog


86) Vintilă Alexandra - Promoția 2009 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Profesor de psihopedagogie specială


87) Dănilă Irina - Promoția 2016 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


88) Chelaru Cristian - Promoția 2004 - Facultatea de Informatică - Programator


89) Chelaru Florin - Promoția 2008 - Facultatea de Informatică - Programator


90) Andriev Daniel - Promoția 2007 - Facultatea de Litere


91) Lazăr Gabriel - Promoția 2016 - Școală postuniversitară ELITEC, FEAA


92) Alupoae Georgiana - Promoția 2014 - Facultatea de Matematică


93) Andrieș Alina - Promoția 2008 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


94) Lucica Vlad - Promoția 2010 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației  - Human Resources


94) Iosif Diana  - Promoția 2011 - Facultatea de Litere


95) Pintiliasa Iulia - Promoția 2006 - Facultatea de Geografie și Geologie


96) Sultan Victor - Promoția 2017 - Facultatea de Geografie și Geologie


97) Sevastian Alexandru - Promoția 1974 - Facultatea de Matematică - Profesor / Pensionar


98) Vascu Mihaela - Promoția 2004 - Facultatea de Informatică


99) Bădulescu Dana  - Promoția 1991 - Facultatea de Litere - Conferențiar Doctor


100) Pieptu Neculai - Promoția 2000 - Facultatea de Istorie ( Engleză ) - Profesor


101) Vasile Loredana Mihaela  - Promoția 2011 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Însoțitor de bord


102) Pleșu George - Promoția 2002 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


103) Pădurariu Denisa - Promoția 1988 - Automatizări și Calculatoare


104) Chitic Costel Olivian - Promoția 2015 - Facultatea de Drept - Domeniul IT


105) Munteanu Elena - Promoția 2018 - Facultatea de Litere - Profesor (stagiar) limba germană


106) Monica Torac - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Team Manager


107) Iuliu Sandu - Promoția 1998 - Facultatea de Informatică - Inginer IT


108) Roman Aurelian-Nicolae - Promoția 1991 - Facultatea de Geografie și Geologie


109) Liviu Rusu - Promoția 2008 - Facultatea de Litere


110) Oana Sandu - Promoția 2006 - Facultatea de Litere


111) Elena Cristina Chinole - Promoția 1994 - Facultatea de Litere


112) Rosu Ana Raluca - Promoția 2010 -  Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Economist


113) Doleanu Brîndușa Cornelia - Promoția 2017 - Facultatea de Litere - Social Selling Strategist / IBM


114) Nina Timoianu - Promoția 1968 - Facultatea de Filologie, profesor.


115)  Florin Patapie-Raicu - Promoția 1973 - Facultatea de Fizică, profesor.


116) Mariea Bernad - Promoția 1973 - Facultatea de Filologie, profesor.


117) Crucenu Radu - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


118) Malageac Paul-Mihai - Promoția 2010 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


119) Mangiurea Daniela Florentina - Promoția 2010 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației  

120) Viziteu Andreia - Promoția 2012 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației  


121) Grosu Marilena - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice


122) Emilia Chiscop - Promoția 1995 - Facultatea de Istorie - Jurnalist


123) Bagdasar Andreea - Promoția 2010 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Coordonator


124) Ulisciuc (Onofrei) Mariana - Promoția 2001 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Specialist Resurse Umane


125) Băincescu Florin - Promoția 2016 - Facultatea de Informatică - iOS Developer ( IT )


126) Jijiie Cătălina - Promoția 2014 - Facultatea de Informatică


127) Antoci Alina - Promoția 2018 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Recruiter


128) Malageac Elena - Promoția 2018 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


129) Lozovschi Simona - Promoția 2010 - Facultatea de Litere - Profesor


130) Negrea Magda - Promoția 1970 - Facultatea de Filologie


131) Bitea Alina - Promoția 2012 - Facultatea de Drept - Antreprenor


132) Iacob Lorina - Promoția 1999 - Facultatea de Istorie - Profesor


133) Crețu Alexandrina - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice


134) Elena Ursache - Promoția 2002 - Facultatea de Litere


135) Vasiliu Alexandra - Promoția 2016 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Inginer Economist


136) Ocheană Oana Cristina - Promoția 2007 - Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei - Manager Clièntela Mass Market


137) Ciubotariu Sabina - Promoția 2019 - Facultatea de Geografie si Geologie - Masterand


138) Rebenciuc Roxana - Promoția 2015 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice - Manager


139) Săpunaru Irina Oana - Promoția 2003 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


140) Vasiliu Ioana - Promoția 2012 - Facultatea de Geografie si Geologie


141) Mirella Pintilie - Promoția 1985 - Facultatea de Filologie


142) Raluca Dimon - Promoția 2011 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Consilier credite persoane juridice


143) Pintilie Silviu Alexandru  - Promoția 2012 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


144) Anca Gîlcă - Promoția 2010 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice - Project Manager


145) Dumitrașcu Andra-Nicoleta - Promoția 2010 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Psihoterapeut


146) Crăciun Mioara - Promoția 2012 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice - Analist servicii


147) Hurduc Sergiu - Promoția 2015 - Facultatea de Istorie - Antreprenor


148) Andreea Darescu (Dobre) - Promoția 2011 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Programator


149) Prisăcariu Liviu - Promoția 2014 - Facultatea de Biologie


150) Grigoroșoaia Alexandra - Promoția 2012 - Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice - Consilier educațional


151) Viziteu Daniela - Promoția 2014- Facultatea de Geografie si Geologie

152) Ticală Bogdan - Promoția 2000 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


153) Solomon  Flavius - Promoția 1995 ( Doctorat ) - Facultatea de Istorie - Istoric


154) Luca (căs. Barna) Andreea Loredana - Promoția 2009 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Jurnalist


155) Vilciu Mihaela -  Promoția 2003 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor - Economist


156) Radu Daniela - Promoția 1993 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Cadru didactic universitar / Specialist in drepturile omului


157) Popistașu Radu Gabriel  - Promoția 2015 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


158) Scafariu Florin Iulian - Promoția 2005 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


159) Afrasinei Florentina - Promoția 2011 - Facultatea de Litere


160) Georgeta Radu -  Promoția 1972 - Facultatea de Filologie


161) Chiper Mihai - Promoția 1997 - Facultatea de Istorie - Cercetător


162) Albu Mihaela - Promoția 1996 - Facultatea de Chimie - Profesor


163) Onofrei Olguta - Promoția 2009 - Facultatea de Geografie - Asistent Medical


164) Panait Valentin - Promoția 2018 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice


165) Anca Mihaela Ghiurco - Promoția 2003 - Facultatea de Geografie - Profesor


166) Daniela Radu - Promoția 1995 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Cadru didactic universitar/specialist in drepturile omului


167) Florin Codreanu - Promoția 2012 -  Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Specialist Social Media


168) Anca Cîmpanu - Promoția 2014 - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Terapeut


169) Atitoaie Alexandru - Promoția 2010 - Facultatea de Fizică


170) Minea Alexandra-Teodora - Promoția 2003 - Facultatea de Litere/Jurnalism - Jurnalist


171) Gheorghiu Paula - Promoția 2016 - Facultatea de Drept


172) Bardan Irina - Promoția 2011 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


173) Bostaca Diana - Promoția 2003 - Facultatea de Drept - Avocat


172) Alexandra Olteanu - Promoția 2014 - Facultatea de Litere


173) Matei Marian - Promoția 2012 - Facultatea de Geografie și Geologie - Turism - Responsabil Agenție de Turism


174) Culiceanu Gabriela - Promoția 2010 - Facultatea de Educație Fizică și Sport - Fizioterapeut


175) Hapliuc Alexandra - Promoția 2012 - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice - Operator introducere si validare date


176) Voroneanu Oana - Promoția 2013 - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor


177) Grădinariu Irina - Promoția 1998 - Facultatea de Teologie - Profesor


178) Țuțuianu Corneliu - Promoția 2016 - Facultatea de Informatică - Software engineer


179) Burlă Virgil - Promoția 2002 -


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...