ALERTĂ Cristian Diaconescu: OUG anunţată de Toader, o intervenție politică, o inovaţie stupefiantă, unică în istoria Dreptului!

ALERTĂ Cristian Diaconescu: OUG anunţată de Toader, o intervenție politică, o inovaţie stupefiantă, unică în istoria Dreptului!

ALERTĂ Cristian Diaconescu: OUG anunţată de Toader, o intervenție politică, o inovaţie stupefiantă, unică în istoria Dreptului! Ordonanţa de Urgenţă privind contestaţia în anulare este o inovaţie stupefiantă, unică în istoria Dreptului, a declarat la RFI fostul ministru al Justiţiei, Cristian Diaconescu. El critică proiectul anunţat de ministrul Tudorel Toader.

Ministrul Justiției a anunțat că ministerul a elaborat proiectul de OUG prin care se vor putea contesta sentințele date de completurile de cinci judecători constituite nelegal. Tudorel Toader precizează că o astfel de contestație va fi făcută de cei care din 2014 au fost condamnați de asemenea completuri.

Fostul ministru al Justiţiei Cristian Diaconescu declară că „în primul rând, este vorba de o intervenţie politică, orice decizie a Guvernului este fundamental politică, prin care în mod evident şi pentru un student în anul II la Facultatea de Drept se încalcă principiul autorităţii de lucru judecat, deci extinzându-se consecinţele unei decizii a CCR şi aşa destul de dubitabile, de la cazurile prezente şi viitoare, la trecut. Este o inovaţie, cred, în istoria Dreptului, fără nici un fel de precedent şi de-a dreptul stupefiantă pentru cine are onoarea cât de cât a acestei meserii”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante