Alertă de securitate la casa de vacanţă din Delaware a preşedintelui Joe Biden

Alertă de securitate la casa de vacanţă din Delaware a preşedintelui Joe Biden

Familia Biden a avut parte de o vacanţă cu peripeţii după ce au fost nevoiţi să evacueze locuinţa în care petreceau weekendul din cauza unei posibile ameninţări.

Un avion privat a intrat din greşeală în spaţiul aerian restricţionat din zona în care se află casa de vacanţă a preşedintelui Joe Biden. Casa Albă a declarat că nu a existat nicio ameninţare la adresa preşedintelui american.

Serviciile Secrete au precizat că avionul care a încălcat perimetrul restricţionat a fost scortat imediat din zonă. Pilotul urmează să fie interogat. Acesta nu se afla pe canalul radio adecvat şi nu a urmat instrucţiunile de zbor, conform unei investigaţii preliminare, relatează Digi24.

Practica standard pentru călătoriile prezindenţiale în afara Capitalei este ca Administraţia Federală a Aviaţiei să anunţe restricţiile de zbor la începutul săptămânii. Restricţiile includ o zonă de interdicţie de zbor pe o rază de aproximativ 16 kilometri. Piloţii sunt obligaţi, conform reglementărilor federale, să verifice dacă există restricţii de zbor de-a lungul rutei, chiar înainte de decolare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro