ALERTĂ Digi 24, știri despre Dragnea în linie cu Antena 3. Nicio referire la protestatarii de la Călărași!

ALERTĂ Digi 24, știri despre Dragnea în linie cu Antena 3. Nicio referire la protestatarii de la Călărași! Asta s-a întâmplat duminică la Digi 24!

Nicio știre negativă despre președintele PSD, deși acesta a atacat din nou UE, pe președinte, un jurnalist, pe șeful SRI, liderii și partidele din Opoziție! Niciun cuvânt despre protestatarii pe care dementul aflat înfruntea PSD i-a numit „lătrăi”! Practic, de duminică, Digi 24 a intrat în rândul Propagandei. Digi 24 a difuzat duminică două știri despre ce s-a întâmplat la Călărași: Dragnea, nemulțumit de Comisia de control al SRI: Mi-aş fi dorit să scoată mai multe lucruri la iveală și Dragnea: Satele din România vor fi mai frumoase ca satele din Vest. Erau noroaie acum mulți ani, nu mai este așa.

Ce s-a întâmplat de fapt la Călărași? 

Dragnea, la Călărași: „Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”

Dragnea, apel la naționalismul economic în campanie: ”De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile”. Sâmbătă, la Slobozia, declarase că este „un pro-european convins şi un pro-american mult mai convins”, subliniind că ţara noastră a dorit să intre în Uniunea Europeană „pentru o viaţă mai bună, şi nu pentru a reveni la frică şi teroare”.

 Liviu Dragnea a susținut duminică în Călărași un discurs în care a atacat din nou UE și companiile străine – în acest caz supermarketurile – făcând apel la elemente ale naționalismului alimentar. Într-un județ agricol, Dragnea a criticat iar Uniunea Europeană pentru prezența ”E”-urilor în alimente și a deplâns soarta micilor producători care nu au unde să-și vândă marfa. 

 Dragnea a anunțat că PSD vrea să deschidă o rețea de magazine de stat, celebrele aprozare de pe vremea comunismului, care să preia producția locală. Aprozarele, deschise sub numele ”Casa română de comerț”, ar urma să fie finanțate de Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții.

Principalele declarații ale Dementului României în fața membrilor PSD Călărași:

Trebuie să facem FSDI și Casa română de comerț pentru că aș vrea să fim siguri că atunci când un copil mușcă dintr-un măr e curat sau când cumpărăm o roșie să aibă gustul și mirosul de roșie. Sau că brânza cumpărată are și lapte în ea. Mi s-a spus că nu mai avem ce face: ba mai avem ce face.

De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Nu e o rușine națională ca producătorii să nu își vândă produsele în magazine, ar huli ăia de-afară?

Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile. Păi ce, în Călărași nu se face grâu bun?

Leneș e Iohannis, nu noi.

Mi s-a spus mereu că nu avem ce să facem. Până la a pune mâinile pe piept chiar avem ce să facem, adică să folosim acest pământ, pe care-l are România. Inteligent și cu patriotism. De ce nu putem reface rețeaua de aprozare în România? Vor urla mulți acum: e comunist. Nu, dar nu e păcat ca producătorii români să nu poată să vândă marfa lor care funcționează în magazinele din România? Nu e o rușine națională asta? Pentru asta ar huli ăia de afară? Să-i văd că țipă și pentru asta și că înjură și pentru asta! Sau banii pe care-i primesc să se plimbe după noi nu sunt folosiți pentru legume și fructe, ci poate pentru altceva, nu știu. Nu ne interesează să mâncăm o pâine sănătoasă? Am intrat în UE, foarte bine, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile. De ce am fi obligați? (...) Noi nu mai suntem în stare să facem napolitane? Suntem proști? Suntem leneși? Nici vorbă! Leneș e Iohannis, nu noi!

„Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”

Atac la Ponta

 Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând

Atac la Cioloș, Hellvig și Rareș Bogdan

Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?. Văd că la PNL îl bagă în curte Eduard Hellvig pe Rareș Bogdan, ați făcut cumva vacanțe împreună?

Atac la protestatari

Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 PSD a intrat cu capu-n laț? Cale deschisă spre anticipate. Președintele a trecut la comandă

3 Ape tulburi în PNL! Atac fără precedent al fratelui consilierului prezidențial Andrei Muraru!

4 VIDEO „Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!” Tractoristul Stănescu loveşte o jurnalistă peste telefon

5 BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate