ALERTĂ Imbecil PSD, consilier în Guvernul României: Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid? Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!

ALERTĂ Imbecil PSD, consilier în Guvernul României: Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid? Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!

Jigniri incalificabile lansate de un consilier în Guvernul României la adresa protestatarilor. Cristian Bârdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, cu rang de secretar de stat, scrie pe pagina de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei ”trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă”.

Între timp, postarea a fost ștearsă, dar G4Media.ro a făcut o captură foto după postare.

Postarea consilierului Cristian Bârdac:

”Cine-i Diaspora?!? Observ mii de postări în care suntem ultragiați că Jandarmeria a făcut și a dres. Postăm niște materiale video scoase din context și facem pe călugărițele pe aici. Dar ăia care au dat foc la toți brazii din Victoriei și că erau să sară în aer mașinile din zona sau ăia de au maturat cu forțele de ordine pe jos, ăia cu ceafă lată, ăia nu ne mai deranjează? Ce Diaspora reprezentau ăia? Peluza Paris sau peluza Madrid?

Nu mai plângeți și rostogoliți imbecilități pe rețele. Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!!!”

UPDATE Primim informația că specimenul a făcut parte din PDL Sector 2.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...