ALERTĂ Rareș Bogdan, după discursul dement al lui Dragnea: Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete

ALERTĂ Rareș Bogdan, după discursul dement al lui Dragnea: Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete

Rareș Bogdan, după discursul lui Liviu Dragnea de la Târgoviște: Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete.

Rareș Bogdan, care deschide lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare, a scris pe contul său de Facebook, imediat după ce Liviu Dragnea și-a încheiat discursul de la Târgoviște, că roagă public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri, spunând că până acum l-a suspectat de ticăloșie pe liderul PSD, dar acum crede că e și o problemă de siguranță națională.

„Rog public intervenția de urgență a unui echipaj de psihiatri! Un condamnat penal, Dragnea Liviu Nicolae, aude voci, sunete. Zice: «Iohannis face zgomot să acopere sunetul creșterii economice, motoarele de crestere a industriei si agriculturii, …facem autostrăzi, zornăie banii în buzunare… » – da, aude cum cresc banii lui și ai camarilei”, a scris Rareș Bogdan.

El spune că nu și-a imaginat că este posibil „un asemenea delir public”.

„Până acum l-am suspectat de ticăloșie, dar acum cred că e și o problemă de siguranță națională. Omul e șeful Camerei Deputaților, șeful politic al jandarmilor și al polițiștilor, și nu are busolă. Nici toate țiglele pe casă. Nici nu pot să râd, căci a ajuns la limita superioară a penibilului. Știți când aveți proba clară că nu aveți în față un intelectual (unii mai cred că e suficient să fii absolvent de studii superioare)? Când nu există teama de ridicol. La acest personaj tragic există doar teama de închisoare, este disperat. Vă dați seama cine e la conducerea Guvernului și a Parlamentului? Vă dați seama, normal! Sunt siderat!”, încheie candidatul PNL.

PSD a organizat, duminică, la Târgoviște un miting electoral la care Liviu Dragnea a lansat un atac virulent la adresa președintelui Klaus Iohannis 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...