ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Nu candidez la Primăria Capitalei! Am alte alte priorități.”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Nu candidez la Primăria Capitalei! Am alte alte priorități.”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Nu candidez la Primăria Capitalei! Am alte alte priorități.”

Ce a scris liderul PNL pe Facebook:

„Să nu uităm de unde am plecat! Bucureștenii nu au apă caldă și căldură

Ca lucrurile să fie foarte clare: NU mă interesează să candidez la Primăria Generală! Eu am atras atenția că în București există o problemă de 3 săptămâni. Bucureștenii nu au căldură în casă și nu au apă caldă – condiții normale într-o lume civilizată. Observ că unii încearcă să o scoată pe Firea, care conduce Primăria, de sub tirul acuzațiilor firești ale unui om conștient de gravitatea situației, încearcă să mute cu posibile candidaturi sau nu știu ce conflict sau reproșuri în interiorul PNL. Să fie clar: nu PNL guvernează Capitala, nu PNL are primarii de sector, nu PNL a dat primarul general al Capitalei!

Subiectul apei calde și al căldurii din București există și este imputabil direct primarului general, Gabriela Firea. Faptul că vorbesc și atrag atenția că situația a devenit mai mult decât gravă nu ține de dorința mea de a candida la ceva. Voi vorbi despre multe alte lucruri din multiple orașe, despre multe alte lucruri din alte instituții ale statului, din multiple domenii, dar asta nu înseamnă că vreau să ajung șef pe undeva. Eu sunt europarlamentar. Sunt șeful Delegației PPE România în Parlamentul European și sunt prim-vicepreședintele PNL. Nu am nevoie de alte funcții. În schimb, le cer tuturor să știe că înainte de orice, funcția de cetățean al țării numite România și de cetățean al Bucureștiului, în cazul meu, sunt mai importante decât orice altă poziție. Asta pentru a anula orice speculație. Nu mă interesează să candidez la Primăria Generală. Scurt și clar. Am alte priorități.”

În urma unei postări anterioare a lui Rareș Bogdan, Ciprian Ciucu a avut o reacție destul de violentă.

"Ce-i porcăria asta, doamna Firea? Cum e posibil să nu aibă oamenii din București căldură și apă caldă de trei săptămâni?? Mai rămâne să le tăiați curentul și întoarceți Capitala pe vremea lui Ceaușescu!! După 30 de ani, oamenii stau iar în frig? Vă lăudați cu cel mai mare târg de Crăciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro, în timp ce pensionari și bebeluși îngheață în case! Doamne ferește de ce-i mai rău! Ați promis că bucureștenii nu vor avea probleme cu căldura și apa caldă, păi ce faceți doamna Firea, e încă o minciună marca PSD? Iar primarii de la sectoarele 1, 2, 3 și 5 cu ce se ocupă?? Aloo, vă bateți joc de oameni?

 Alooo, stimați consilieri generali ai Capitalei, de toate culorile, ce faceți, dormiți?

 Cer analizarea de urgență atât a acestei crize! Totodată, cer aleșilor PNL și șefilor organizației București și de sectoare să se implice imediat în rezolvarea situației! Gata, a trecut campania electorală, gata cu euforia, bucureștenii v-au dat votul și așteaptă să nu-i dezamăgiți! Nu vă jucați cu nervii lor!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL a fost rapid contrat de Ciprian Ciucu, consilier general în Bucureşti şi preşedinte PNL Sector 6, care şi-a anunţat deja dorinţa de a fi candidatul liberalilor la Primăria Capitalei. Ciucu face aluzie la perioada în care Rareş Bogdan era jurnalist.

"Pe bune, Rareș Bogdan, mie îmi spui ca dorm în Consiliul General? Pfff... Păi eu am făcut opoziție adevărată, nu mimată, în CGMB încă de a doua zi după ce Firea a devenit primar. Pentru că știu cine este și a cui este. Nu-i frumos, pentru că tu știi asta, nț, nț, nț...

Pe când aduceam eu repetat și insistent situația de la RADET in atenția mass-media... Well, mă opresc aici", a scris Ciucu pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina