ALERTĂ Şeful Poliţiei Olt, DESTITUIT în urma neregulilor din ancheta fetei ucise în Caracal/UPDATE

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, l-a destituit vineri din funcție pe șeful interimar al Poliției Olt, Nicolae Eugen Alexe, potrivit unui anunț al instituției.

 Alexe, care ocupa funcția interimar, a fost concediat pentru că nu ar fi raportat cazul la timp.

"Colegul meu de la dispecerat l-a informat pe inspectorul șef, inspectorul șef a luat măsurile astea și a greșit pentru că nu a raportat mai departe. Pentru asta l-am și destituit astăzi. Pe împuternicitul de la comanda Inspectoratului Olt", a declarat Ioan Buda, într-o intervenție la Antena 3.

În realitate nu este vorba despre șeful Inspectoratului Olt. Acesta se numește Cristian Voiculescu, și a fost numit recent la comandă. Însă în aceste zile Voiculescu se află în concediu și Alexe se afla la comanda Inspectoratului. Numai că boul de șef al Poliției, Buda, a spus la Antena 3 că l-a destituit pe șef. Iar ulterior a revenit cu precizarea că l-a destituit pe împuternicit!

Nicolae Eugen Alexe este de fapt adjunctul IPJ Olt!

GPR a emis un comunicat de presă în care face precizări cu privire la destituirea şefului IPJ Olt, anunţând că cel destituit este adjunctul şefului IPJ Olt, Eugen Nicolae Alexe, aflat la comanda unităţii.

Şeful IPJ, Cristian Voiculescu, se află în această perioadă în concediu.

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este abilitat să comunice următoarele:

Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan BUDA, se deplasează în Caracal, pentru a coordona activităţile la faţa locului. De asemenea, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, împuternicirea adjunctului inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisar-şef de poliţie Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unităţii, a încetat.

Totodată, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe din cadrul Direcţiei Control Intern – I.G.P.R., pentru a verifica modul de intervenţie şi acţiune al poliţiştilor în cazul de la Caracal, se precizează în comunicat.

Galerie foto și documente


AlexeTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de m…

2 Vela anunţă că poliţiştii de la Rutieră vor fi dotaţi cu camere video: Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură…

3 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

4 Liviu Avram / Când mai auziți vreun pesedist că îngână șlagărul „Noi am mărit salarii”, onorați-l cu un scuipat…

5 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing