ALERTĂ Turcia: Explozie în apropierea unei secții de poliție din Istanbul

ALERTĂ Turcia: Explozie în apropierea unei secții de poliție din Istanbul

O explozie a avut loc joi în apropierea unei secții de poliție din Istanbul, cel puțin cinci persoane fiind rănite, dintre care una se află în stare gravă, relatează mass-media locală, citată de agențiile AFP și Reuters.

Explozia s-a produs în cartierul Yenibosna, situat în partea europeană a Istanbulului, nu departe de aeroportul Ataturk.

Conform primelor relatări ale presei turce, deflagrația ar fi fost cauzată de o mașină-capcană, dar un responsabil local a postat apoi pe Twitter un mesaj în care afirmă că a fost de fapt o motocicletă-capcană.

Imaginile difuzate de televiziunile turce arată autoturisme avariate de explozie, iar martorii afirmă că au auzit o deflagrație puternică, urmată de focuri de armă. Ambulanțele au ajuns la fața locului și perimetrul a fost izolat de poliție.

Turcia s-a confruntat în ultimele luni cu o serie de atentate, unele atribuite jihadiștilor din gruparea Stat Islamic, altele revendicate de rebelii kurzi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...