Alexia Eram a decis să apeleze la un psiholog. De ce merge fiica Andreei Esca la terapie o dată pe săptămână

Alexia Eram a decis să apeleze la un psiholog. De ce merge fiica Andreei Esca la terapie o dată pe săptămână

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură de un adevărat succes pe rețelele de socializare, unde e creator de conținut, influencer. Are multe campanii în online, multe colaborări, care îi rotunjesc veniturile. Chiar și cu așa succes, Alexia Eram recunoaște că trece și prin momente mai delicate.

Alexia Eram se bucură de un adevărat succes pe rețelele de socializare. FOTO: Instagram

Invitată în podcastul Laurei Giurcanu , fiica Andreei Esca a recunoscut că merge săptămânal la terapie. Uneori are stări de anxietate și momente de stres, așa că a căutat ajutor specializat.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc”, a început să povestească Alexia Eram, potrivit wowbiz.ro.

„Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a continuat ea.

Deși provine dintr-o familie înstărită, Alexia își câștigă singură banii.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram în urmă cu ceva timp.

Fiica Andreei Esca a studiat la Londra, unde a urmat cursurile de la University of Creative Arts, obținând o diplomă de licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei. Cu toate acestea, s-a întors în țara pentru a se ocupa de carieră.

„Sunt pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce am”, a declarat tânăra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat