Alin Stoica, un nou atac devastator: „Fotbalul românesc e un film, o minciună”. Hagi, înțepat

Alin Stoica, un nou atac devastator: „Fotbalul românesc e un film, o minciună”. Hagi, înțepat

Alin Stoica, ajuns la 43 de ani, a lansat un nou atac extrem de dur la adresa fotbalului românesc. Fiul fostului căpitanul al Stelei Tudorel Stoica, fostul mijlocaș spune că nivelul la care evoluează fotbaliștii români a ajuns jos de tot. El îl înteapă și pe Gică Hagi.

Alin Stoica deplânge valoarea fotbalului românesc. Captură TV

Stoica a lansat o nouă tiradă la adresa condițiilor din țară și a nivelului la care evoluează compatrioții săi: „Degeaba jucăm 30 de ani și avem 0 trofee, e vorba de calitate, nu de cantitate, asta e părerea mea. Dacă am crescut de mic cu Liga Campionilor în casă, la Steaua București eram obligat să câștig trofee. Așa rămâi în istorie, cum rămâi? Jucând 30 de ani și necâștigând nimic?

E diferență între marii fotbaliști și marii campioni. De prin anii 2000, au plecat românii afară și nu joacă unul în Champions League. Joacă în ligile inferioare din campionate puternice. Se dovedește că fotbalul românesc, din păcate, nu există. Deci ei au retrogradat în Liga Națiunilor și au zis că nu e nicio problemă, Edi Iordănescu și cine a mai zis. Îți dai seama ce mentalitate?

Dacă vrei să câștigi, trebuie să te doară că pierzi, să nu vrei să pierzi, în primul rând. Vedem și noi, toți vor în ligile inferioare, e treaba lor”.

Declinul a început în anii 2000

„De prin anii 2000 s-a cam terminat cu fotbalul românesc, Nicușor Stanciu e ultimul care a mai jucat în UCL. Restul joacă doar să joace, din punctul meu de vedere. Să-l întrebați pe Gică Hagi de ce nu reușesc fotbaliștii români , el promovează talente. El dă fotbaliștii afară (n.r. - îi transferă) și după toți se întorc.

Gică Hagi crește talente, dar care nu fac față fotbalului de afară. Foto Sportpictures

Gică Hagi crește talente, dar care nu fac față fotbalului de afară. Foto Sportpictures

Tudor Băluță... Văd că Gică Popescu spunea că e mai bun ca el. Și unde e Băluță? Fotbalul românesc e un film, o minciună, săracii trăiesc în ce vor ei, în ce gândesc ei. Din păcate, nu joacă unul pe afară în campionate puternice”, a spus Alin Stoica la Sport Total FM.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă