Alin Teodorescu/IMAS prezintă un sondaj UMILITOR despre Dragnea! Infractorul s-a prăbușit inclusiv în rândul votanților PSD!

Sondajul IMAS care arată că Mihai Tudose este mai popular decât Liviu Dragnea. Încrederea în Liviu Dragnea s-a păbușit, inclusiv în rândul votanților PSD, arată ultimul sondaj IMAS. Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, prezintă marți seară, de la 22.30, în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24 sondajul care arată fotografia la zi a intenției de vot a românilor, precum și încrederea în personalitățile politice ale momentului.

Sondajul IMAS contrazice cercetarea sociologică prezentată acum câteva zile de Marius Pieleanu, care anunța „prăbușirea" încrederii în Guvern și care a fost pretextul crizei politice dintre premierul Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea.
 
Potrivit sondajului IMAS, prezentat de Digi24, popularitatea premierului Mihai Tudose ar fi peste cea a președintelui social-democrat, Liviu Dragnea, care a ajuns la o cotă de încredere sub cea a partidului pe care îl conduce. 
 
Marea surpriză o reprezintă, potrivit IMAS, scorurile electorale ale partidelor politice în septembrie 2017. La cât au ajuns PSD și PNL, unde se află USR după plecarea lui Nicușor Dan, dar și scorul pe care ALDE îl are după 10 luni de guvernare, aflați de la 22.30, în emisiunea „În fața ta”, la Digi24.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…