Alt IDIOT! Orban S-A PLÂNS în Biroul permanent că la "Ora prim-ministrului" a fost pus să vorbească în pauza de publicitate a televiziunilor!

Alt idiot. Recidivist. Ludovic Orban s-a plâns în ședința Biroului permanent de luni că la o dezbatere din plen, la care participa premierul, a fost pus să vorbească, "în mod deliberat, în pauza de publicitate a televiziunilor". În ședința Biroului permanent de luni a Camerei Deputaților s-a discutat despre timpii de dezbatere de care dispun partidele la "Ora prim-ministrului".

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, le-a explicat colegilor că timpii de dezbatere sunt: cinci minute pentru grupul ALDE, cel care l-a chemat pe premier în plen, cinci minute pentru premier, iar celelalte partide au, de asemenea, câte cinci minute.

"V-aș ruga să se respecte hotărârea privind acordarea cuvântului în ordinea mărimii grupurilor, să nu mă mai băgați să vorbesc în pauza de publicitate a televiziunilor, așa cum ați făcut-o, în mod deliberat, data trecută, când a venit premierul, punând ordinea complet aleatorie și nerespectând ordinea — PSD, PNL, urmând celelalte grupuri — luând-o cu ALDE, UNPR. Să se respecte ordinea grupurilor conform mărimii lor. Asta este solicitarea mea", a afirmat Orban, potrivit stenogramei ședinței Biroului permanent.

După această intervenție Iordache l-a asigurat pe liderul deputaților liberali că se va păstra ordinea în funcție de mărimea grupului — PSD, PNL, UNPR, ALDE, UDMR și minorități, relatează AGERPRES.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

2 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

3 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Aceste roiuri imense de lăcuste se îndreaptă spre China! Tocmai au trecut de Bahrain!

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă