Alt IDIOT! Orban S-A PLÂNS în Biroul permanent că la "Ora prim-ministrului" a fost pus să vorbească în pauza de publicitate a televiziunilor!

Alt IDIOT! Orban S-A PLÂNS în Biroul permanent că la "Ora prim-ministrului" a fost pus să vorbească în pauza de publicitate a televiziunilor!

Alt idiot. Recidivist. Ludovic Orban s-a plâns în ședința Biroului permanent de luni că la o dezbatere din plen, la care participa premierul, a fost pus să vorbească, "în mod deliberat, în pauza de publicitate a televiziunilor". În ședința Biroului permanent de luni a Camerei Deputaților s-a discutat despre timpii de dezbatere de care dispun partidele la "Ora prim-ministrului".

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, le-a explicat colegilor că timpii de dezbatere sunt: cinci minute pentru grupul ALDE, cel care l-a chemat pe premier în plen, cinci minute pentru premier, iar celelalte partide au, de asemenea, câte cinci minute.

"V-aș ruga să se respecte hotărârea privind acordarea cuvântului în ordinea mărimii grupurilor, să nu mă mai băgați să vorbesc în pauza de publicitate a televiziunilor, așa cum ați făcut-o, în mod deliberat, data trecută, când a venit premierul, punând ordinea complet aleatorie și nerespectând ordinea — PSD, PNL, urmând celelalte grupuri — luând-o cu ALDE, UNPR. Să se respecte ordinea grupurilor conform mărimii lor. Asta este solicitarea mea", a afirmat Orban, potrivit stenogramei ședinței Biroului permanent.

După această intervenție Iordache l-a asigurat pe liderul deputaților liberali că se va păstra ordinea în funcție de mărimea grupului — PSD, PNL, UNPR, ALDE, UDMR și minorități, relatează AGERPRES.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 Totul a fost, de fapt, o farsă?

3 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…